Atatürkçü olduğum için çiğ köfteci dükkanından kovuldum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni Türkiye böyle bir yer oldu ne yazık ki. Sırf karşı olduğu zihniyeti desteklediği için bir esnafın müşteriyi kovabilecek duruma gelmesi ne kadar kutuplaştırıldığımızı çok güzel gösteriyor.
Katılıyorum.

Atatürk tam tersi İslamı daha iyi bir biçimde yaymayı amaçladı. Zamanında camilerde Türkçe ezan okutmuştur. İyi de yapmıştır. Diyaneti kurdu hay Allah aşkına adam bir de cahilliği yok etmek istedi keşke edene kadar dursaydı rahmetli. Neyse konu kötü yerlere gitmesin. Allah rahmet eylesin Atatürk gibi vatansever kardeşlerimizin liderlerimizin mekanı cennet olması dileğiyle...
Dikkat ederseniz ATA kısmını büyük yazmışım ateist yazmamışım. Ki ben de Atatürk'ün bir Müslüman olduğunu düşünmekteyim.

Hocam sorun, marul, nar ekşisi ve çiğ köftenin dışında bir konuyla ilgisi olmayan bir konunun (o işveren, sen de bir çalışansın) bir takdir, sitem meselesi haline getirilmesidir. En azından iş yerinde böyle bir şeyin yaşanması sadece komik o kadar.

Eskiden son mesaj bana aitse edit ibaresi ekleyip düzenleme süresini uzatırdım fakat şimdi bunu yapamıyorum.

Her neyse.

Diyeceğim o ki:

Ben seni kovuyorsam lavaşı iyi saramadığın veya çiğ köfteyi iyi yoğuramadığın varyasyonunda bir sebepten ötürü kovmalıyım, kaşın, gözün, sağcılığın veya solculuğun beni zerre kadar ilgilendirmez. Olay bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı