Atatürk'e "Ermeni" diyen kişi, vatandaşlar tarafından dövüldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu söylerken dövüleceğini bilmiyor muydu ki. :D

Nereden bakılsa saçma olay. Bir şahıs hakaret olarak Ermeni diyor. Baya bir milleti hakaret olarak kullanıyor. Arif ve diğer kişi de "Atam'a küfredemezsin" diye saldırıyor. Nasıl bir zihniyet anlamıyorum, bu kadar ırkçı olmayı nasıl becerdiniz bunu da anlamıyorum.

Nereden bakılsa saçma olay. Bir şahıs hakaret olarak Ermeni diyor. Bayağı bir milleti hakaret olarak kullanıyor. Arif ve diğer kişi de "Atam'a küfredemezsin" diye saldırıyor. Nasıl bir zihniyet anlamıyorum, bu kadar ırkçı olmayı nasıl becerdiniz bunu da anlamıyorum

Şimdi Anadolu'da Ermeni kelimesi dillendirilirken ırka ithafen söylenmez hocam. Zamanında bizlere ihanet etmiş, köylere girip binlerce masumu katletmiş Ermenilerin, kişiliklerine atıfta bulunmak için dile getirilen bir tabirdir Ermenilik. Yani mesele ırk meselesi değil durumu çarpıtmayın.

Şimdi Anadolu'da Ermeni kelimesi dillendirilirken ırka ithafen söylenmez hocam. Zamanında bizlere ihanet etmiş, köylere girip binlerce masumu katletmiş Ermenilerin, kişiliklerine atıfta bulunmak için dile getirilen bir tabirdir Ermenilik. Yani mesele ırk meselesi değil durumu çarpıtmayın.
Bu şekilde mantık kurulunca batının da "barbar Türkler" demesinde de sorun olmaması gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı