Atatürk'ü tanımayan dayı!

Bu nedir? Bu şekilde soru sorsan ben de direkt tanımıyorum derim ki başımdan bir an önce gidesin.
Tanıyorum dese daha ne diyecek onu merak ettim. Gerçi o zaman bunu paylaşmaya gerek duymazdı.
Bunu çekip paylaşan, çekilen amcadan daha cahildir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abi nasıl?

Dayının dalga geçtiği tipinden belli, abartmayalım.

Adamın sağlıklı ya da rahatsız olup olmadığı bilinmiyor. Okuma yazma dahi bilmeyen büyüklerimiz var maalesef yaşları artık 80 küsurleri bulan. Ömrü geçinme çabası ile geçmiş genel kültürden sosyal hayattan haberi olmamış olabilir. . Bu durumları da göz önünde bulundurmak gerekir.

Adamın sağlıklı ya da rahatsız olup olmadığı bilinmiyor. Okuma yazma dahi bilmeyen büyüklerimiz var maalesef yaşları artık 80 küsurleri bulan. Ömrü geçinme çabası ile geçmiş genel kültürden sosyal hayattan haberi olmamış olabilir. . Bu durumları da göz önünde bulundurmak gerekir.
Hocam, Atatürk'ü sorduktan sonraki yüz ifadesine bakarsanız dalga geçtiğini anlarsınız. Çok hafif bir tebessüm görüyorum.

15 yaşında çocuksun, önceki mesajında evden kaçacağım diye zırvalıyorsın şimdi de 70 yaşında ki adamı Atatürk'ü tanımadığı/hatırlamadıgı için linç etmemizi mi bekliyorsun?

Ayrıca Mehmet Emin Resulzade'yi senin de tanımadıgına eminim, tanısaydın konuyu Türk liderleri tanımayan adam olarak açardın:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı