Aternos güvenilir mi? Özel eklenti kurulur mu? Deneyimleriniz nasıl?

Makaleler
12
Benim kendi eklentim ve haritam var. Daha önce para ödeyip sunucu kiralamıştım. Artık bıraktım. Aternos üzerinde sunucu açacağımı varsayalım. Aşağıdaki soruları sormak istiyorum.

1. Aternos güvenliği iyi mi? Yönetim kaynaklı olması dışında çalınma durumu olabilir mi?
2. Kendi sunucum için geliştirdiğim private yani özel eklentim var. Ayrıca haritam var. Bunları kullansam çalınır mı veya Aternos ekibi bir şey yapar mı?
3. Aternos, sunucuyu bir anda ortadan kaldırabilir mi?
4. Sunucuya farklı kaynaklar tarafından saldırı olduğu takdirde Aternos, kurduğumuz sunucuyu engeller mi?
5. Sizin deneyimleriniz nasıl? Ek bilgi vermek ister misiniz?

1. Aternos güvenliği iyi mi? Yönetim kaynaklı olması dışında çalınma durumu olabilir mi?

Aternos'un güvenli olduğunu kısmen düşünüyorum ama yönetim kaynaklı bir çalınma olmaz diye düşünüyorum, lakin server güvenliği konusunda pek iyi değil, sunucumuza 2 tane tanımadığımız kişiler girip kendilerine operatör yetkisi verip sunucuyu çökertmişlerdi.

Kendi plugininizi eklemiyorsunuz arkadaşlarınızla oynayacaksanız açın sadece.

3 senedir kullanıyorum bir sıkıntısı yok bilgi hırsızlığı vs modlu da oluyor ama arada lag problemi olabiliyor.

Beyaz listeyi açar iseniz böyle bir durum yaşamazsınız ayrıca hiç başıma gelmedi.

Evet güvenilir ve istediğin paketi kurmana izin veriyor hem mobil hem de Java sürüm icinde mevcuttur sunucuda 1 kisi olduğu sürece açık duruyor.

Beyaz listeyi açar iseniz böyle bir durum yaşamazsınız ayrıca hiç başıma gelmedi.

3 senedir ilk defa böyle bir problem geldi bizden de kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…