Aternos güvenilir mi? Özel eklenti kurulur mu? Deneyimleriniz nasıl?

Makaleler
12
Benim kendi eklentim ve haritam var. Daha önce para ödeyip sunucu kiralamıştım. Artık bıraktım. Aternos üzerinde sunucu açacağımı varsayalım. Aşağıdaki soruları sormak istiyorum.

1. Aternos güvenliği iyi mi? Yönetim kaynaklı olması dışında çalınma durumu olabilir mi?
2. Kendi sunucum için geliştirdiğim private yani özel eklentim var. Ayrıca haritam var. Bunları kullansam çalınır mı veya Aternos ekibi bir şey yapar mı?
3. Aternos, sunucuyu bir anda ortadan kaldırabilir mi?
4. Sunucuya farklı kaynaklar tarafından saldırı olduğu takdirde Aternos, kurduğumuz sunucuyu engeller mi?
5. Sizin deneyimleriniz nasıl? Ek bilgi vermek ister misiniz?

Bunların makineleri çok güçlü olmalı, ben kendi para ödediğim makinede 4'e düşürmüştüm.

Maalesef olmuyor arttırsanızda çok inanılmaz lag oluyor.

Adamlar bedavaya hosting yapıyor bir zahmet az olsun

Hocam PloudOS ve FalixNodes Aternos'tan donanım olarak daha iyi. Aternos 1GB RAM verirken, PloudOS 1.7GB, FalixNodes ise 6 GB'ye kadar çıkıyor ama sitesine girmen için VPN gerekli.

1- Bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım.
2- Bununla ilgili deneyimim yok.
3- Uzun süre girilmeyen sunucuları kapatır.
4- Sunucunuza Güvenilir Liste seçeneğini eklediğiniz süre birşey olmayacağını düşünüyorum.
5- Bazen Aternos sunucuları çökünce oyundan atıyor sürekli, onun dışında sunucu açılma hızı falan güzel bir sıkıntı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…