Aternos'ta arkadaşlarla oynarken mod nasıl yüklenir?

eğer uyumluysa atabilirsin fakat serverle uyumlu sürümleri deneyerek yapman lazım belkide ilk denemende yaparsın. Yetkilisi olduğum bir sunucuda bu modları ayarlamak 1 haftamı almıştı bu yüzden tavsiyelerim client side modlar kullanmaman ve libleri kurman.
kral 1 mod attim sonrasinda bir daha atabilirim degilmi?

Buna bir bakacagim arkadas ucretli dedi ücretsiz bir sekilde yapabilir miyim bunu?

Hocam bir sorum daha olacaktı ben gorüş mesafesini 66 yapiyorum fakat sanki 12 gibiymis gibi gorusum oluyor bunu nasıl düzelteceğim sistemim R5 7500F ve RTX 4070 RAM 16 yani yetecegini dusunuyorum bu gorus mesafesini nasıl arttirabilirim?
Görüş mesafesine sunucunun etkisi oluyor. Siz mesafeyi arttırsanız bile sunucunun o chunkları aktif olarak işleyebilecek güçte olması gerekiyor. Mesela doğrudan yerel ağdan bağlantı kurduğumda sunucu olan bilgisayarın görüş mesafesi diğerler oyuncuları kısıtlıyor.

serverle alakalı o durum 2 gb ram ile en fazla öyle oluyor. artırmak için server.protopies (yazım yanlışı olabilir) wiev distanceyi artırman lazım ama önermem server laglanır.
Hocam bir sorum daha olacaktı ben gorüş mesafesini 66 yapiyorum fakat sanki 12 gibiymis gibi gorusum oluyor bunu nasıl düzelteceğim sistemim R5 7500F ve RTX 4070 RAM 16 yani yetecegini dusunuyorum bu gorus mesafesini nasıl arttirabilirim?

@The User 0 reis ben yeni eve geldim ve sizin dedigini yapacagım ama DC vs sesli bir şekilde yardım edebilir misin?

Arkadaşlar sunucuyu yedekledim ama vanilla yı Forge'a ceviremedim Forge da baska bir sunucu var ve vanilla yapınca kendi sunucuma geri donuyorum yani eski sunucuda devam edemeyecek miyim yoksa benmi yapamadım?

@The User 0 reis ben yeni eve geldim ve sizin dedigini yapacagım ama DC vs sesli bir şekilde yardım edebilir misin?
Hocam bireysel yardımlaşma forum kurallarına aykırı.
Arkadaşlar sunucuyu yedekledim ama vanilla yı Forge'a ceviremedim Forge da baska bir sunucu var ve vanilla yapınca kendi sunucuma geri donuyorum yani eski sunucuda devam edemeyecek miyim yoksa benmi yapamadım?
Hocam ayrı sunucu olması lazım. Forge'da başka suncuu var derken tam olaran neyi kasdettiniz Her suncuuya kendi özelinde ayrı kurulması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı