Aternos'taki dünyayı tek oyunculuda oynama

Scshuy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6Gb
i5 13500H
8gb ram
1tb ssd
Meslek
öğrenci
Arkadaşlarla 2 hafta Minecraft oynadık, onlar bıraktı ama ben kendim tek başıma devam etmek istiyorum. Dünya dosyasını kendi bilgisayarımda açıp oynamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? (hiçbir şeyde sıkıntı yok ama envanterim yok)

Son düzenleme:
Arkadaşlarla 2 hafta Minecraft oynadık, onlar bıraktı ama ben kendim tek başıma devam etmek istiyorum. Dünya dosyasını kendi bilgisayarımda açıp oynamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? (Dünyanın bir ZIP dosyası var şu an elimde.)

1. Windows + R tuşuna basarak çalıştırı açın.
  2. "%appdata% yazın ve tamam diyin.
  3. Orada ".minecraft" adından bir klasör göreceksiniz.
  4. ".minecraft" klasörüne girdikten sonra "saves" adlı klasöre girin.
  5. Dünyanız ZIP dosyasının içindeki bir klasör içindeyse direk klasörü "saves" klasörüne atın, eğer dünyanızın tüm dosyaları ZIP dosyasının içinde (bir klasör halinde değilse) "saves" klasörüne yeni bir klasör açın ve ZIP dosyasının içindekileri oranın içine atın.

1. Windows + r tuşuna basarak çalıştırı açın.
  2. "%Appdata% yazın ve tamam deyin.
  3. Orada ".Minecraft" adından bir klasör göreceksiniz.
  4. ".Minecraft" klasörüne girdikten sonra "saves" adlı klasöre girin.
  5. Dünyanız ZIP dosyasının içindeki bir klasör içindeyse direk klasörü "saves" klasörüne atın, eğer dünyanızın tüm dosyaları ZIP dosyasının içinde (bir klasör halinde değilse) "saves" klasörüne yeni bir klasör açın ve ZIP dosyasının içindekileri oranın içine atın.

Bunu zaten yaptım konuda anlatamadım tam olarak galiba sıkıntı olan envanterin olmaması.

Bunu zaten yaptım konuda anlatamadım tam olarak galiba sıkıntı olan envanterin olmaması.

Envanteriniz bildiğim kadarıyla Aternos sunucusunda kayıtlı, buna yapılabilecek bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı