Athlon 860K ve GTX 1050 ile düşük ekran kartı kullanımı

Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim ekran kartım oyunlarda %50 falan kullanılıyor. Bunun kullanımını arttıran bir uygulama veya çözümü yok mu? GPU kullanımı az olduğundan dolayı FPS de aşırı düşük oluyor. Bilgisayar ve ekran kartı yüksek performans modunda. Bu olay son 5 -6 aydır var. Ben bu bilgisayarı ilk aldığımda hiç böyle sorunlar yoktu.

İşlemci: AMD Athlon 860K 4.30 GHz.
Ekran kartı: GTX 1050.
RAM: 12 GB DDR3 1600MHz CL9 RAM.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Benim ekran kartım oyunlarda %50 falan kullanılıyor. Bunun kullanımını arttıran bir uygulama veya çözümü yok mu? GPU kullanımı az olduğundan dolayı FPS'de aşırı düşük oluyor. Bilgisayar ve ekran kartı yüksek performans modunda. Bu olay son 5 -6 aydır var. Ben bu bilgisayarı ilk aldığımda hiç böyle sorunlar yoktu.

İşlemci: AMD Athlon 860K.
Ekran kartı: GTX 1050.
RAM: 12 GB DDR3 1600MHz CL9 RAM.

Işlemci kullanimı kaç.

Işlemci kullanimı kaç.
%70 civarı bazen 60 bazen 85 oluyor
Darboğaz var. CPU güçsüz.

Şimdilik oyunlarda ayar ve/veya çözünürlük açarak idare edebilirsiniz. Ayar açarsanız GPU'ya daha fazla yük binecektir.
binecek fakat fps değişmiyorki işime yaramıyor ondan
Ayarları yükselt, veya DSR açıp 2K çözünürlüğe çek.
dsr yi kaç yapmam lazım 2x 4x falan var
İşlemcin biraz düşük kalmış gibime geldi ben 1050 Ti ile Ryzen 3 2200G kullanıyorum tam anlamıyla besleyebiliyorum.
İşlemci 3.7 GHz'den 4.30GHz'e O.C yapıldı.
İşlemcin biraz düşük kalmış gibime geldi ben 1050 Ti ile Ryzen 3 2200G kullanıyorum tam anlamıyla besleyebiliyorum.
Darboğaz var. CPU güçsüz.

Şimdilik oyunlarda ayar ve/veya çözünürlük açarak idare edebilirsiniz. Ayar açarsanız GPU'ya daha fazla yük binecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı