Athlon II x4 620 ve RX 480 Oyunlarda %0 GPU Kullanımı ve Düşük FPS

Düşündüğüm ikili bu olmuştu zaten, sonra dedim 1000 i 1500 e çekebilirim belki, o zaman 7400 oluyor :) . Çok teşekkür ederim(y) .
Yüz ifadesinden sonra nokta koymak zorunda değilsin (y) Tam dediğinizi anlamadım ama anladığım kadarıyla işlemciyi i5 7400 ile değiştireceksiniz?

Düşündüğüm ikili bu olmuştu zaten, sonra dedim 1000 i 1500 e çekebilirim belki, o zaman 7400 oluyor :) . Çok teşekkür ederim(y) .
Ve bence 7400 almak yerine 6400 ve 16GB ram al. Ve yeni DDR4 RAM almak zorundasın DDR3 ile kullanamazsın tabii bazı DDR3 destekli anakartlar ile kullanabilirsin ama önermiyoruz.

Yüz ifadesinden sonra nokta koymak zorunda değilsin (y) Tam dediğinizi anlamadım ama anladığım kadarıyla işlemciyi i5 7400 ile değiştireceksiniz?

Ve bence 7400 almak yerine 6400 ve 16GB ram al. Ve yeni DDR4 RAM almak zorundasın DDR3 ile kullanamazsın tabii bazı DDR3 destekli anakartlar ile kullanabilirsin ama önermiyoruz.
:LOL:
Ram i hesaba kattım zaten. İki seferde alırım diye düşündüm 8+8 şeklinde o zaman 1500 civarı bir fiyat çıkıyor ortaya (+100 belki :))

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı