- Makaleler
- 23
İşte bende bunu diyorum. O kadar tepkisiz kaldık ki açık açık istediklerini yapıyorlar. Biz sadece ''tı tı tı'' demekle yetiniyoruz. Çıkalım hakkımızı arayalım arkadaşım. Sonra neden öğrenciler yurt dışına gidiyor. Ben tek başıma bir şey yapamam kimse beni iplemez, ama 100 kişi, 1000 kişi gidersek illa ki iplerler. Bu sorun küçük bir sorun değil, çok büyük ve önemli bir sorun. Biz kendi neferlerimizi, kururken izlersek, ülkemize olan borcumuzu ödeyemeyiz. Olay bu işte. Bu gün Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü, bizim borcumuz var, ve bu ''tipler'' bu şekilde ülkemizi kuruturken biz burada oturuyorsak, biz de en az onlar kadar suçlu ve kötüyüz demektir. Olay bu, borçluyuz.@Anakin SkywaIker neden masadalar? Çünkü onlar bir yalaka topluluğu...
Bunu yazabiliyorsan umudun kalmış demektir. Korkuyla iktidar olmaz, haklısın insan tereddüt ediyor. Ama borcumuz var. Atatürk, halkı kalkındırırken de diktatörlük vardı, korku hakimdi. O adam o zamanda onları yaptı, biz sadece protesto edeceğiz. Onlar gibi tribüne oynarsak bir şey yapamazlar...@Anakin SkywaIker haklısın ama şu anda ülke diktatörlük üzerine kurulduğu için gram umudum kalmadı. Zaten devlete karşı durmaya cesaret edebilecek 100 kişi bulmak çok zor. Bu devirde adam kalmadı çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.