Atikmdag.sys mavi ekran hatası

Page Fault In Nonpaged Area Mavi Ekran Hatası

Burada dediğim gibi.

Ekran kartı ile alakalı oluşmuş.

Ekran kartı sürücüsünü güncel değilse güncelle.

Ekran kartın hiç zarar gördü mü? Sıcaklıklar kaç derece?

Ekran kartına OCCT yazılımı 3D testi yap. 15 dakika civarı yap. Crash verirse söyle.

CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve " sfc/ scannow " komutunu gir. %100 olmasını bekle.

Burada dediğim gibi.

Ekran kartına OCCT yazılımı 3D testi yap. 15 dakika civarı yap. Crash verirse söyle.

CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve " sfc/ scannow " komutunu gir. %100 olmasını bekle.
Daha önceki desteğiniz belli süre rahat kullanmamı sağlamıştı ancak yeniden hata alınca konu acmak ıstedım söylediğiniz yöntemleri yapıp tekrar dönüş yaparım

Burada dediğim gibi.

Sfc/scannow testi başarıyla tamamlandı herhangı bır sorun cıkmadı
OCCT 3D testi yaptım 6. dakikada crash yedi sürücü görüntü vermeyi kesti uyarısı cıktı.
Daha önceki desteğiniz belli süre rahat kullanmamı sağlamıştı ancak yeniden hata alınca konu acmak ıstedım söylediğiniz yöntemleri yapıp tekrar dönüş yaparım

Sfc/scannow testi başarıyla tamamlandı herhangı bır sorun cıkmadı
OCCT 3D testi yaptım 6. dakikada crash yedi sürücü görüntü vermeyi kesti uyarısı cıktı.
Sıcaklık 80 dereceyi gecmedi stabildi.

Crash verdiyse ekran kartı arızalanmış olabilir.

Sürücü güncel değilse güncelleyin.

Sıcaklık 80 dereceyi geçmediyse güzel.

Sizden sonra laptopun kasasını açtım baktım, acaba ekran kartında yanık izi var mı diye. Termal macunu yeniledim, herhangi bir yanık izi veya türevi görmedim. Technopat'taki DDU ile ekran kartı driver kaldırıp en son yayınlananı indirdim ve dediğin OCCT testini yaptım. 10 dk süren teste herhangi bir sorun yaşamadım. Desteğin için teşekkür ederim.

33.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı