ATK A9 mouse oyunda takılıyor

Hocam sorunu çözebildinizmi.
Mousepad i yıkadım denedim sorun devam ediyor.Sanırım mouse u 100 200tl zararına satıp başka bi mouse alacağım.Alacağım mousepad de 700tl civarı.İkisi toplamı 2.5k ediyor 2.5k ya çok iyi bir mouse alabilirdim zaten.Aula sc680 öneriliyor onu deneyeceğim bide veya 2k ya çıkıp başka bi mouse alacağım.

Mouse pad i yıkadım denedim sorun devam ediyor. Sanırım fareyi 100 200TL zararına satıp başka bir mouse alacağım. Alacağım mouse pad de 700TL civarı. İkisi toplamı 2.5k ediyor 2.5k ya çok iyi bir mouse alabilirdim zaten. Aula SC680 öneriliyor onu deneyeceğim bir de veya 2K ya çıkıp başka bir mouse alacağım.

Anladım hocam aynı sorunu yaşadım demin farklı bir USB portuna taktıgımda çözüldü şimdilik sorun yok ileride tekrar olur mu diye düşünüyorum bende mouse pad Klasse longten benim de aynı şekil bir yıkarım olmadı.

Anladım hocam aynı sorunu yaşadım demin farklı bir USB portuna taktıgımda çözüldü şimdilik sorun yok ileride tekrar olur mu diye düşünüyorum bende mouse pad Klasse longten benim de aynı şekil bir yıkarım olmadı.
Ben 2.0 portuna taktım yine aynısı oldu ama kasadaki porta taktım anakart portuna değil.Çünkü dongle ın mouse a en yakın yerde olması gerekiyormuş gibi şeyler okudum o yüzden kasaya taktım.Eve gidince bide anakart üstündeki portlara takıp denerim sorun düzeliyor mu diye.

Ben 2.0 portuna taktım yine aynısı oldu ama kasadaki porta taktım anakart portuna değil. Çünkü dongle ın mouse a en yakın yerde olması gerekiyormuş gibi şeyler okudum o yüzden kasaya taktım. Eve gidince bir de anakart üstündeki portlara takıp denerim sorun düzeliyor mu diye.

Ben anakarttaki 2.0a taktım dediğiniz şeyi bende okudum eski faremde alıcı vardı kabloyla kasaya onu takıp dongleyide ona takıyordum olmadı o alıcıyı bunda da kullanmayı denerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı