ATK Blazing Sky F1 Ultimate alınır mı?

Vay arkadaş bayağı kişi dongle takılma sorunu yaşamış. Yok olmaz vazgeçtim bundan. E kaldık ortada hadi bakalım ne alacaz şimdi? Sora V2'nin sensörünü beğenmedim geçelim onu. Razer aşırı pahalı ve büyük. Beast X Max o da büyük fakat bir tık daha ucuz. Sanırım Beast X Max alacağım mecburen. Başka alternatif yok mu hocam :D

Bende bilgi kalmadı, etiketlediğim kişiyi bekleyin.
1 cm uzunluk farkı çok etkilemez bence.

Bu arkadas sorunu cozmus. Diger sikayetlerin altinada sorunu cozdum mesajlari atmis. :)

Edit: Bende F1 Pro Max siparisi vermis bulunuyorum. 8K dongle hediyesi cezbetti. Ayrica Ninjutso Katana'dan bir tik daha kucuk bir model aradigim icin bunu almak istedim.

@belirsizz Ne diyorsunuz efenim hala önermiyor musunuz yoksa :D

Bu arkadas sorunu cozmus. Diger sikayetlerin altinada sorunu cozdum mesajlari atmis. :)

Edit: Bende F1 Pro Max siparisi vermis bulunuyorum. 8K dongle hediyesi cezbetti. Ayrica Ninjutso Katana'dan bir tik daha kucuk bir model aradigim icin bunu almak istedim.
Ultimate modelini neden almadınız hocam pil kapasitesinden dolayı mı ?

Simdi konuyu okudugum kadariyla alabileceginiz en iyi sensörlü mouse ve en elinize oturacak mouseu arıyorsunuz, simdik sensörü kötü diye Sora V2den vazgecmelik tamamen sacmalik ki aradaki farki 3370 daha olsa anlamayacaksin. Sadece teknoloji yenilendiginden sensorler de yenileniyor. Yeni ureticiler de koyabildikleri iyi en sensörü koyuyorlar. Simdi Sora V2 stogundan oturu, F1 Pro Max/Ultimate önerebilirim. Büyük bir mouse kullanmadim, alisabilir miyim korkusu da var üzerinde birazcık. Simdi F1 Pro Max/Ultimatenin birazcık humpi yuksek oldugundan rahat edersin ancak, hemen adapte olabilir misin düşündürdü. Onun disinda WLMouse Fab Edition bakilabilir, ya Fab Edition ya da Nacho modelini oneririm. İkisi de zaten boyut olarak aynilar tutusun icinde gayet yeterli ve guzeller.

Simdi konuyu okudugum kadariyla alabileceginiz en iyi sensörlü mouse ve en elinize oturacak mouseu arıyorsunuz, simdik sensörü kötü diye Sora V2den vazgecmelik tamamen sacmalik ki aradaki farki 3370 daha olsa anlamayacaksin. Sadece teknoloji yenilendiginden sensorler de yenileniyor. Yeni ureticiler de koyabildikleri iyi en sensörü koyuyorlar. Simdi Sora V2 stogundan oturu, F1 Pro Max/Ultimate önerebilirim. Büyük bir mouse kullanmadim, alisabilir miyim korkusu da var üzerinde birazcık. Simdi F1 Pro Max/Ultimatenin birazcık humpi yuksek oldugundan rahat edersin ancak, hemen adapte olabilir misin düşündürdü. Onun disinda WLMouse Fab Edition bakilabilir, ya Fab Edition ya da Nacho modelini oneririm. İkisi de zaten boyut olarak aynilar tutusun icinde gayet yeterli ve guzeller.
Öncelikle teşekkür ediyorum uzunca tavsiyeniz için. Ben bir durum değerlendirme yaptım ve aklımda şuan 3 mouse var. Beraber karar verelim isterseniz ve sonrasında sipariş geçeyim.

1. seçenekten başlayalım. WL beast markasından bir mouse alırsam şayet max modelini almayı düşünüyorum. 3950 sensörü ve 126 mm büyüklüğü var fakat büyüklüğü sorun değil. Alışmaya çalışacam. Küçük mouse sevdasından vazgeçmem gerekiyor sanırım. O yüzden büyüklük kriterimi bir kenara bırakabiliriz. Bunun 300 mah pil kapasitesi var bu arada.

2. seçenek olarak f1 pro max'ı tekrardan gözden geçirmeye karar verdim. Çünkü üstteki arkadaşın yazdığına göre yazılım güncellemesiyle sorun çözülmüş ve alınabilir duruyor. 118 mm uzunluk , 500 mah pil kapasitesi ve 3950 sensör var.

3. ve son seçenek olarak da atk x1 ultrayı düşünüyorum. Bu mouse hem 500 MAH pil kapasitesi hem de 3950 ulta sensöre sahip. Uzunluğu 127mm fakat üst mesajda belirttiğim üzere büyüklük önemli değil.

Sora v2'yi hiç seçenek olarak koymadım çünkü hem stoğu yok hem de 8k dongle bile çıkmadı piyasaya.

Kısacası şuan beast x max / atk f1 pro max ve / atk x1 ultra üçlüsünden birini almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz efenim ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı