ATK Mercury 1 alınır mı?

Dostum daha iyi mi bilemeyiz, ama kablo farkı kaliteye etki ediyor, yani beklentini çok da yüksek tutma. Beklentin ne senin, ben kullanıyorum. Cevaplarım.
3 kbütçede kablosuz kulaklık arıyorum bende v2x var ben beğeniyorum ama kablosuz olsun isterdim en az v2x performansı verebilirse almayı düşünürüm.

V2xden iyi midir acaba biraz daha kullanan yorumlayan çıksın öyle düşüneceğim.

Hocam biri kablolu biri kablosuz, mercurynin üstünde performans veren yok o fiyatlarda. Yani kablosuz istiyorsan illa alacaksın. Sürücü büyüklüğü aynı, ses seviyesi olarak sorarsan mercury 20 desibel daha yüksek sese sahip.

Hocam biri kablolu biri kablosuz, mercurynin üstünde performans veren yok o fiyatlarda. Yani kablosuz istiyorsan illa alacaksın. Sürücü büyüklüğü aynı, ses seviyesi olarak sorarsan mercury 20 desibel daha yüksek sese sahip.

Kablolunun da zararı yok gibi bir şey ama kablosuz daha iyi görüntü sağlıyor ve rengide beyaz oldugu icin almak istiyorum v2X rengi masama uymuyor Razer'i elden çıkarırsam alacağım kaç aydır kullanıyorsun bir de mikrofonunun yerini ayarlayabilir miyiz düzgünce yoksa sabit sadece yukarı aşağı mı?

Kablolunun da zararı yok gibi bir şey ama kablosuz daha iyi görüntü sağlıyor ve rengide beyaz oldugu icin almak istiyorum v2X rengi masama uymuyor Razer'i elden çıkarırsam alacağım kaç aydır kullanıyorsun bir de mikrofonunun yerini ayarlayabilir miyiz düzgünce yoksa sabit sadece yukarı aşağı mı?

Sabit yukarı aşağı, ama sesi alıyor. Nasıl kaç ay kullanıyorum? Yeni çıktı ya, bende yeni kullanıcıyım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı