ATK Mercury M1 vs Logitech G435

WqM

Femtopat
Daha fazla  
Kulaklığım bozuldu ve yeni bir kulaklığa geçeceğim. ATK Mercury M1 mi alsam mantıklı olur yoksa Logitech G435 mi alsam? Hangisi uzun ömürlü olur, mikrofonları nasıl? Bir de CS2 tarzı oyunlar oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığım bozuldu ve yeni bir kulaklığa geçeceğim. ATK Mercury M1 mi alsam mantıklı olur yoksa Logitech G435 mi alsam? Hangisi uzun ömürlü olur, mikrofonları nasıl? Bir de CS2 tarzı oyunlar oynuyorum.
G435 kullanıcısıyım, sakın almak gibi bir hataya düşmeyin. Yaşamadığım sorun kalmadı;
Dongle'ın aniden bozulması, pil full olmasına rağmen kulaklığın durduk yere kapanması, bazı oyunlarda sürücü titreşmesi ve kulaklığı bluetooth olarak kullanmak zorunda kaldığım için mikrofonun çalışmaması.

G435 kullanıcısıyım, sakın almak gibi bir hataya düşmeyin. Yaşamadığım sorun kalmadı;
Dongle'ın aniden bozulması, pil full olmasına rağmen kulaklığın durduk yere kapanması, bazı oyunlarda sürücü titreşmesi ve kulaklığı Bluetooth olarak kullanmak zorunda kaldığım için mikrofonun çalışmaması.

Diğer sorunları bilmiyorum fakat Bluetooth olarak kullandığınızda mikrofonun çalışmaması gayet normal. Bütün kulaklıklarda böyledir. Eğer mikrofon çalışırsa ses kalitesi sadece telefonda konuşmak için yeterli olur. Yani sadece ses duyarsınız. Bluetooth bant genişliği olarak hem mikrofon hem ses için az kalıyor.

Diğer sorunları bilmiyorum fakat Bluetooth olarak kullandığınızda mikrofonun çalışmaması gayet normal. Bütün kulaklıklarda böyledir. Eğer mikrofon çalışırsa ses kalitesi sadece telefonda konuşmak için yeterli olur. Yani sadece ses duyarsınız. Bluetooth bant genişliği olarak hem mikrofon hem ses için az kalıyor.
Sorun zaten Dongle'ın bozulması hocam, ben yoksa Dongle ile kullanıyorum. Bu kulaklık kronik sorundan geçilmiyor, kesinlikle alınmaz. İnternette araştırırsanız 5 milyon tane şikayet var :D

Sorun zaten Dongle'ın bozulması hocam, ben yoksa Dongle ile kullanıyorum. Bu kulaklık kronik sorundan geçilmiyor, kesinlikle alınmaz. İnternette araştırırsanız 5 milyon tane şikayet var :D
@Parsekl @328914
Bir ürün ne kadar populerse okadar şikayeti vardır g435'i dünyada milyonlarca insan kullanıyor. ATK Mercury'İ geçen arkadasım aldı , tahmin ettiğim gibi kalitesiz 1 şey çıktı cızırtı sorunlu ve sesi boğuk. Bana beğenmeme tuşuna tıklamak için hiçbir sebebi yok sende bozuluyor diye millete bozulucak diye birşey yok Logitech garantisi diye birşey var zaten, sen bozmadığın sürece kesinlikle yenisini yolluyorlar en azından bende oyleydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı