ATK Mercury M1 vs Logitech G435

@Parsekl @328914
Bir ürün ne kadar populerse okadar şikayeti vardır g435'i dünyada milyonlarca insan kullanıyor. ATK Mercury'İ geçen arkadasım aldı , tahmin ettiğim gibi kalitesiz 1 şey çıktı cızırtı sorunlu ve sesi boğuk. Bana beğenmeme tuşuna tıklamak için hiçbir sebebi yok sende bozuluyor diye millete bozulucak diye birşey yok Logitech garantisi diye birşey var zaten, sen bozmadığın sürece kesinlikle yenisini yolluyorlar en azından bende oyleydi.
Bir sürü kullanıcı belirtiyor garantiye verdikten sonra gelen ürün de birkaç ay sonra durum aynı oldu diye. Popüler markaların giriş segment ürünleri hep kötü, alınmaz. Ben her ay garantiye göndermek zorunda değilim.

Bir sürü kullanıcı belirtiyor garantiye verdikten sonra gelen ürün de birkaç ay sonra durum aynı oldu diye. Popüler markaların giriş segment ürünleri hep kötü, alınmaz. Ben her ay garantiye göndermek zorunda değilim.
1 kere yaşamızsın sadece, ne demek her ay göndermek zorunda değilim belki yaşamıcaksın dediğim gibi bir ürün ne kadar populerse o kadar şikayeti ve hateri vardır Viper V3 pro'nun bile tonlarca şikayeti vardır şuan. ATK MERCURY aşırı populer kulaklık olsa onun inan g435'ten daha fazla şikayeti olurdu

giriş segment hakkında bahsediyoruz yüksek kalite beklenmiyor bu fiyatta, ATK çok mu iyi? Onada kotu diyorsan beğenmedım yerine başka kulaklık önerebilirsin

1 kere yaşamızsın sadece, ne demek her ay göndermek zorunda değilim belki yaşamıcaksın dediğim gibi bir ürün ne kadar populerse o kadar şikayeti ve hateri vardır Viper V3 pro'nun bile tonlarca şikayeti vardır şuan. ATK MERCURY aşırı populer kulaklık olsa onun inan g435'ten daha fazla şikayeti olurdu

giriş segment hakkında bahsediyoruz yüksek kalite beklenmiyor bu fiyatta, ATK çok mu iyi?

ATK iyi demiyorum da G435’den iyi. Giriş segment Logitech ürünlerinde kronik sorunu olmayan yok. Bunu sadece popülerliğe bağlayamayız. Yani alanların %30-40’ı aynı problemi yaşıyor (İnternete yazmayan da vardır bunu) çok alındığı için öyledir diyerek görmezden mi gelelim?

ATK iyi demiyorum da G435’den iyi. Giriş segment Logitech ürünlerinde kronik sorunu olmayan yok. Bunu sadece popülerliğe bağlayamayız. Yani alanların %30-40’ı aynı problemi yaşıyor (İnternete yazmayan da vardır bunu) çok alındığı için öyledir diyerek görmezden mi gelelim?
Ben o ses ve cızırtıdan dolayı G435'ten iyi olduğunu düşünmüyorum.
(ATK'nın daha ölçümleri bile yok yani oneren neye gore oneriyor bilmiyorum)
1754144194744.png

G435 en azından harman çizgisine yakın bir ses veriyor bu fiyatta, yinede hifi ses veren farklı sürücüleri olan bir kulaklık kadar iyi ses kalitesi olmasada en azından wireless fiyatına göre kabul edilebilir dedirtebilir.

Ben o ses ve cızırtıdan dolayı G435'ten iyi olduğunu düşünmüyorum.
(ATK'nın daha ölçümleri bile yok yani oneren neye gore oneriyor bilmiyorum)
Eki Görüntüle 2548002
G435 en azından harman çizgisine yakın bir ses veriyor bu fiyatta, yinede hifi ses veren farklı sürücüleri olan bir kulaklık kadar iyi ses kalitesi olmasada en azından wireless fiyatına göre kabul edilebilir dedirtebilir.

O konuda doğrusunuz hocam da bile bile kronik sorunlu cihazları almazdım. JBL 350 öneriyor millet de internet kafede kullanılan 35 TL’lik kulaklıklar gibi gözüküyor. Malzeme kalitesinden de çok umut yok gibi.

O konuda doğrusunuz hocam da bile bile kronik sorunlu cihazları almazdım. JBL 350 öneriyor millet de internet kafede kullanılan 35 TL'lik kulaklıklar gibi gözüküyor. Malzeme kalitesinden de çok umut yok gibi.

1800 TL'lik bir kulaklıktan, hem kablosuz olmasını hem iyi ses kalitesi olmasını hem rahat hafif olmasını hem mikrofonunun iyi olmasını hem de malzeme kalitesinin iyi olmasını beklersen o senin sorunun. Normal bir kullanımda malzemesi en ufak bir sorun yaşatmaz.

@Parsekl @328914
Bir ürün ne kadar populerse o kadar şikayeti vardır G435'i dünyada milyonlarca insan kullanıyor. ATK Mercury'i geçen arkadasım aldı, tahmin ettiğim gibi kalitesiz 1 şey çıktı cızırtı sorunlu ve sesi boğuk. Bana beğenmeme tuşuna tıklamak için hiçbir sebebi yok sende bozuluyor diye millete bozulucak diye bir şey yok Logitech garantisi diye bir şey var zaten, sen bozmadığın sürece kesinlikle yenisini yolluyorlar en azından bende oyleydi.

Çok kullanılan çok satan çoğunlukla iyi puanlı ürünler de var. Çok satması sorunlarının bahanesi olamaz. Mercury'de de arkadaşın sorun yaşadı diye bu kulaklık kötü mü oluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı