ATK RS6 alınır mı?

Bütçem 7000 civarı. Bir makalede gördüğüm kadarıyla Wooting 80 HE'den bile daha hızlı. Sizce alınır mı? Düşünceniz nedir?

Şöyle klavyeleri ekstra renk olarak tamamen beyaz ya da tamamen siyah halini niye çıkarmıyorlar acaba.
Beyaz olanı alacam hocam ve şahsen ben beğendim. Full beyazdansa araya farklı renkler serpiştirmeleri hoşuma gidiyor. Ben sadece normal versiyon mu yoksa ultra versiyonu mu alayim ona karar veremedim hocam sizin fikrinizi alabilir miyim ? Hiç zahmet etmeyin ben direkt farkını söyleyim size , normal olanda gateron jade pro switch var. Ultra olanda TTC rgb magneto switch var. Ultra olan 1000 tl daha pahalı.
İki switch arasında kararsız kaldım. Gateronun sesi daha iyi ama TTC olan daha kararlı ve stabil bir switch.

Hocam şu bir üstteki mesajımı okuyup siz de cevaplayabilir misiniz rica etsem.
Eğer klavyeyi daha çok yazı yazmak ya da günlük işler için kullanacaksan ve bastığında o tok, clicky sesi duymaktan keyif alıyorsan, Gateron Jade Pro kullanılan normal versiyon senin için gayet yeterli olur. Yazma deneyimi açısından oldukça tatmin edici.

Ama önceliğin daha çok oyun performansıysa, tepkime süresi, tuşların daha kararlı basması ve genel olarak daha stabil bir his arıyorsan; TTC Magneto switch kullanılan ultra versiyon uzun vadede seni daha çok memnun eder. Özellikle teknik anlamda daha güçlü bir yapıya sahip.

TTC hakkında detaylı bilginiz var mı hocam ? Uzun ömürden ziyade rekabetçi oyunlar için TTC olan daha mı iyidir ?
Üstte cevapladım hocam.

TTC hakkında detaylı bilginiz var mı hocam ? Uzun ömürden ziyade rekabetçi oyunlar için TTC olan daha mı iyidir ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klavye'ye foam mod eklerseniz sesi tok çıkacaktır, TTC alırdım ben.

Üstte cevapladım hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klavye'ye foam mod eklerseniz sesi tok çıkacaktır, TTC alırdım ben.

Hocam valla elinize sağlık link atmışsınız , öncelikle çok teşekkür ediyorum. Şuan öyle bir durumdayım ki beynim patlayacak. Son 1 haftadır şu klavyenin ultrasını mı alsam normalini mi alsam diye orayı burayı araştırmaktan artık ömrümden ömür gitti bir türlü karar veremedim.

Kimisi TTC al diyor kimisi jade pro al diyor. Bugün wraith'e mail attım. Bana aynen şöyle cevap verdiler.

''Gateron Jade Pro, daha hızlı geri tepme ve stabil yazım deneyimi sunmaktadır. TTC Magneto ise şeffaf tasarımıyla gelişmiş RGB aydınlatma ve dayanıklı yapıya sahiptir. Rekabetçi oyunlar açısından her iki switch de yüksek performans sunmakla birlikte, RGB ve estetik önceliğiniz varsa RS6 Ultra, yazım hissiyatı ve tepki süresi odaklı bir tercih arıyorsanız RS6 modeli uygun olacaktır.''

Yani madem öyle ozaman TTC neden 1000 tl daha pahalı anlayamadım. Kafamı karıştırdılar iyice.

Açıkçası benim için oyun performansı daha önemli. Yani eğer TTC daha iyiyse ve rekabetçi oyunlarda farkettirecekse o halde jade pro'nun o güzel sesi umrumda bile olmaz direkt TTC alır geçerim. Ama işte herkes farklı şeyler söylüyor valla hocam kurtarın beni şu durumdan gözünüzü seveyim :D

Hocam valla elinize sağlık link atmışsınız , öncelikle çok teşekkür ediyorum. Şuan öyle bir durumdayım ki beynim patlayacak. Son 1 haftadır şu klavyenin ultrasını mı alsam normalini mi alsam diye orayı burayı araştırmaktan artık ömrümden ömür gitti bir türlü karar veremedim.

Kimisi TTC al diyor kimisi jade pro al diyor. Bugün wraith'e mail attım. Bana aynen şöyle cevap verdiler.

''Gateron Jade Pro, daha hızlı geri tepme ve stabil yazım deneyimi sunmaktadır. TTC Magneto ise şeffaf tasarımıyla gelişmiş RGB aydınlatma ve dayanıklı yapıya sahiptir. Rekabetçi oyunlar açısından her iki switch de yüksek performans sunmakla birlikte, RGB ve estetik önceliğiniz varsa RS6 Ultra, yazım hissiyatı ve tepki süresi odaklı bir tercih arıyorsanız RS6 modeli uygun olacaktır.''

Yani madem öyle ozaman TTC neden 1000 tl daha pahalı anlayamadım. Kafamı karıştırdılar iyice.

Açıkçası benim için oyun performansı daha önemli. Yani eğer TTC daha iyiyse ve rekabetçi oyunlarda farkettirecekse o halde jade pro'nun o güzel sesi umrumda bile olmaz direkt TTC alır geçerim. Ama işte herkes farklı şeyler söylüyor valla hocam kurtarın beni şu durumdan gözünüzü seveyim :D
TTC RGB Magneto switch'lerin en büyük farkı, çalışırken iç yapısında manyetik bir algılama yöntemi kullanmaları. Bu da klasik mekanik switch'lere göre birkaç önemli avantaj sağlıyor.

İçerideki parçalar birbirine daha az sürtünüyor, bu da hem daha yumuşak bir hissiyat veriyor hem de switch'in ömrünü uzatıyor.

Tepkime süresi ciddi anlamda kısalıyor. Özellikle oyunlarda bu fark, reflekslerde avantaj sağlayabiliyor.

Bazı modellerde harekete duyarlılığı ayarlamak mümkün oluyor. Yani tuşa ne kadar bastığında tepki vereceğini bile sen belirleyebiliyorsun.

Switch’in yapısı çok daha sağlam, tuşlar oynama yapmıyor. Basarken “sallanma” ya da “boşluk hissi” gibi bir durum olmuyor.

İç kısmı tamamen şeffaf olduğu için, RGB aydınlatmalar daha net ve canlı görünüyor. Işık her tarafa çok daha homojen yayılıyor.

Kısacası, hem teknik hem de görsel açıdan daha modern ve gelişmiş bir switch yapısı sunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı