Hocam valla elinize sağlık link atmışsınız , öncelikle çok teşekkür ediyorum. Şuan öyle bir durumdayım ki beynim patlayacak. Son 1 haftadır şu klavyenin ultrasını mı alsam normalini mi alsam diye orayı burayı araştırmaktan artık ömrümden ömür gitti bir türlü karar veremedim.
Kimisi TTC al diyor kimisi jade pro al diyor. Bugün wraith'e mail attım. Bana aynen şöyle cevap verdiler.
''Gateron Jade Pro, daha hızlı geri tepme ve stabil yazım deneyimi sunmaktadır. TTC Magneto ise şeffaf tasarımıyla gelişmiş RGB aydınlatma ve dayanıklı yapıya sahiptir. Rekabetçi oyunlar açısından her iki switch de yüksek performans sunmakla birlikte, RGB ve estetik önceliğiniz varsa RS6 Ultra, yazım hissiyatı ve tepki süresi odaklı bir tercih arıyorsanız RS6 modeli uygun olacaktır.''
Yani madem öyle ozaman TTC neden 1000 tl daha pahalı anlayamadım. Kafamı karıştırdılar iyice.
Açıkçası benim için oyun performansı daha önemli. Yani eğer TTC daha iyiyse ve rekabetçi oyunlarda farkettirecekse o halde jade pro'nun o güzel sesi umrumda bile olmaz direkt TTC alır geçerim. Ama işte herkes farklı şeyler söylüyor valla hocam kurtarın beni şu durumdan gözünüzü seveyim