ATK RS6 alınır mı?

Teşekkürler hocam inşallah beyaz renk olmasında sıkıntı olmaz hangi klavyeyi araştırsam illa bir kusuru çıkıyordu RS6 alıp geçtim salı elimde olur herhalde.
Ben acikcasi beyazciyim. Setup olarakta her seyi beyaz tercih ediyorum. Duzenli olarak kolonya ile silersen hicbir toz kir kalmaz zaten tum keycapler cikabildiginden ara ara temizleyedebilirsin.

Bu arada klavye gelince fark edersiniz sizde; daha once ben en ust sinif klavye olarak Apex 7 kullanmistim ilk ciktiginda, ondan bile daha kaliteli bir hissiyati var. Wraith Ankara dan gonderiyor bu arada 1 gunde elime ulasmisti benimde.

Ben açıkçası beyazciyim. Setup olarak da her seyi beyaz tercih ediyorum. Duzenli olarak kolonya ile silersen hiçbir toz kir kalmaz zaten tum keycapler cikabildiginden ara ara temizleyedebilirsin.

Bu arada klavye gelince fark edersiniz sizde; daha once ben en ust sinif klavye olarak Apex 7 kullanmistim ilk ciktiginda, ondan bile daha kaliteli bir hissiyati var. Wraith Ankara'dan gonderiyor bu arada 1 gunde elime ulasmisti benim de.

Hocam 1 günde geliyor bana normalde ancak cuma akşam sipariş verdim ve cuma 14.00'dan siparişler pazartesi kargolanıyor o yüzden salı elimde olur yüksek ihtimal ben ace 60 Pro giriş seviyesi bir manyetik klavyeden geçeceğim farkı merak ediyorum.

Hocam 1 günde geliyor bana normalde ancak cuma akşam sipariş verdim ve cuma 14.00'dan siparişler pazartesi kargolanıyor o yüzden salı elimde olur yüksek ihtimal ben ace 60 Pro giriş seviyesi bir manyetik klavyeden geçeceğim farkı merak ediyorum.
Yorumlarinizi buraya da yazin hocam. Merak ettiginiz bir sey olursa yardimci olmaya da calisirim.

Yorumlarinizi buraya da yazin hocam. Merak ettiginiz bir şey olursa yardimci olmaya da calisirim.

Tamamdır teşekkürler.

Hocam klavye elime ulaştı inanılmaz bir şey gerçekten %100 membran bir klavyeden geçtiğim için alışmam gerekecek ancak sesi ve kalitesi gerçekten premium bir sorum olacaktı siz ayarları nasıl yaptınız ben direkt aspasın ayarlarını yap dedim sizin kendinize özgü ayarlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkürler.

Hocam klavye elime ulaştı inanılmaz bir şey gerçekten %100 membran bir klavyeden geçtiğim için alışmam gerekecek ancak sesi ve kalitesi gerçekten premium bir sorum olacaktı siz ayarları nasıl yaptınız ben direkt aspasın ayarlarını yap dedim sizin kendinize özgü ayarlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim.
1749030187041.png

Ben boyle kullaniyorum. PUBG oynadigim icin tuslarimi kendi oyunuma gore ayarladim. Fast Trigger i movement tuslari disinda cok acmana gerek yok bence bu arada.

Eki Görüntüle 2505004

Ben boyle kullanıyorum. PUBG oynadigim icin tuslarimi kendi oyunuma gore ayarladim. Fast Trigger i movement tuslari disinda cok acmana gerek yok bence bu arada.

Hocam snaptapi kullanmak için hassas basmak lazım bende ona tam alışamadım 1 2 haftaya alışırım inşallah.

Son düzenleme:
Vallahi hocam alamasam üzülürdüm sonuncuyu almak sevindirdi siyah alacaktım ancak stok kalmamıştı hissiyatı tok mu hocam.

Selam aynı klavyeyi ben de almıştım fakat Type-C USB kısmı aşırı hassastı garantiye gönderdim kusurlu ürün denildi. Siz şu an bir sorun yaşıyor musunuz ona göre değişim kararı vermeyi düşünüyorum da.

Selam aynı klavyeyi ben de almıştım fakat Type-C USB kısmı aşırı hassastı garantiye gönderdim kusurlu ürün denildi. Siz şu an bir sorun yaşıyor musunuz ona göre değişim kararı vermeyi düşünüyorum da.

Hocam inanılmaz bir klavye hala inanılmaz memnunum sanırım dediğiniz şey bende de vardı klavyeyi hareket ettirince Windows aygıt sesi geliyordu Scyrox V8 ile kablolarını değiştirdim ve düzeldi yakında coiled almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı