ATK RS6 alınır mı?

Hocam inanılmaz bir klavye hala inanılmaz memnunum sanırım dediğiniz şey bende de vardı klavyeyi hareket ettirince Windows aygıt sesi geliyordu Scyrox V8 ile kablolarını değiştirdim ve düzeldi yakında coiled almayı düşünüyorum.

Bende aşırı sevmiştim performansı, tasarımı, rengi vs. ama iade talebinde bulundum. Aynı sorunu yaşamak istemiyorum çok sinir bozucuydu. Nuphy Air60 alacağım sanırım.

Hocam o sorunu tam olarak açar mısınız hareket ettirince bağlantı kopup geri mi geliyordu?

Klavyeyi en ufak hareket ettirdiğimde bazen oyun oynarken bile wasd tuşlarına basarken en ufak klavye yerinden sarsılıyor diyelim misal. Windows aygıt çıkartma sesi geliyor klavyenin bağlantısı git gel yapıyor ya da sürekli bağlanıp geri gidiyordu. Type-C portu çok hassastı anlayacağınız.

Klavyeyi en ufak hareket ettirdiğimde bazen oyun oynarken bile wasd tuşlarına basarken en ufak klavye yerinden sarsılıyor diyelim misal. Windows aygıt çıkartma sesi geliyor klavyenin bağlantısı git gel yapıyor ya da sürekli bağlanıp geri gidiyordu. Type-C portu çok hassastı anlayacağınız.

Aynı sorun bende de var dongle kablosu ile değiştirip sorunu çözdüm ancak bende değişim isteyip siyah rengini mi alsam belki onda bu sorunda çözülmüş olur ancak arkadaşımdada rs6 var ve oda o sorunla karşılaştığı için kabloları değiştirip kullanıyor kabul edilir mi acaba?

Aynı sorun bende de var dongle kablosu ile değiştirip sorunu çözdüm ancak bende değişim isteyip siyah rengini mi alsam belki onda bu sorunda çözülmüş olur ancak arkadaşımdada RS6 var ve oda o sorunla karşılaştığı için kabloları değiştirip kullanıyor kabul edilir mi acaba?

Ben kablo degiştirmeyi denedim Scyrox V6 var bende de. O kablo bile etki etmedi. Konuştuğum 2-3 kişi de aynı şeyden bahsetti. Tekrar almadım iade talep ettim.

Ben kablo degiştirmeyi denedim Scyrox V6 var bende de. O kablo bile etki etmedi. Konuştuğum 2-3 kişi de aynı şeyden bahsetti. Tekrar almadım iade talep ettim.

Ben kabloyu değiştirince düzeldiğine göre benim üründe bir sorun yok anladım teşekkürler dediğim gibi çevremdeki çoğu kişi kullanıyor ve çok memnun ancak karar size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı