ATK RS6 alınır mı?

TTC RGB Magneto switch'lerin en büyük farkı, çalışırken iç yapısında manyetik bir algılama yöntemi kullanmaları. Bu da klasik mekanik switch'lere göre birkaç önemli avantaj sağlıyor.

İçerideki parçalar birbirine daha az sürtünüyor, bu da hem daha yumuşak bir hissiyat veriyor hem de switch'in ömrünü uzatıyor.

Tepkime süresi ciddi anlamda kısalıyor. Özellikle oyunlarda bu fark, reflekslerde avantaj sağlayabiliyor.

Bazı modellerde harekete duyarlılığı ayarlamak mümkün oluyor. Yani tuşa ne kadar bastığında tepki vereceğini bile sen belirleyebiliyorsun.

Switch’in yapısı çok daha sağlam, tuşlar oynama yapmıyor. Basarken “sallanma” ya da “boşluk hissi” gibi bir durum olmuyor.

İç kısmı tamamen şeffaf olduğu için, RGB aydınlatmalar daha net ve canlı görünüyor. Işık her tarafa çok daha homojen yayılıyor.

Kısacası, hem teknik hem de görsel açıdan daha modern ve gelişmiş bir switch yapısı sunuyor.
Maşallah valla hocam bu derece bilgili olduğunuza göre size güveniyorum ve şuan kararımı verdim. Ultra olan TTC switch'liyi alıp geçiyorum. Çok teşekkür ederim çok saolun.

Maşallah valla hocam bu derece bilgili olduğunuza göre size güveniyorum ve şuan kararımı verdim. Ultra olan TTC switch'liyi alıp geçiyorum. Çok teşekkür ederim çok saolun.
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Parolapara ile alırsanız 400 TL indirim kazanmış olursunuz.

Ttc RGB magneto Switch'lerin en büyük farkı, çalışırken iç yapısında manyetik bir algılama yöntemi kullanmaları. Bu da klasik mekanik Switch'lere göre birkaç önemli avantaj sağlıyor.

İçerideki parçalar birbirine daha az sürtünüyor, bu da hem daha yumuşak bir hissiyat veriyor hem de Switch'in ömrünü uzatıyor.

Tepkime süresi ciddi anlamda kısalıyor. Özellikle oyunlarda bu fark, reflekslerde avantaj sağlayabiliyor.

Bazı modellerde harekete duyarlılığı ayarlamak mümkün oluyor. Yani tuşa ne kadar bastığında tepki vereceğini bile sen belirleyebiliyorsun.

Switch'in yapısı çok daha sağlam, tuşlar oynama yapmıyor. Basarken “sallanma” ya da “boşluk hissi” gibi bir durum olmuyor.

İç kısmı tamamen şeffaf olduğu için, RGB aydınlatmalar daha net ve canlı görünüyor. Işık her tarafa çok daha homojen yayılıyor.

Kısacası, hem teknik hem de görsel açıdan daha modern ve gelişmiş bir switch yapısı sunuyor.

ChatGPT'den almışsınız gibi geldi. Elbette ttc'nin switchleri iyi fakat Jade'nin hissiyatı tartışılmaz. RS6'nın tachyon modundaki 80he ile kapışabileceğini sanmıyorum, ayrıca switchler tepkime süresini kısaltmaz. Sadece daha düzgün ve sapmasız bir data sağlar. Forumda yanlış bilgi vermeyelim.

@Kiss0fdeath iptal edip Gateron jade olan versiyonu almanızı ya da Nuphy'in klavyelerine bakmanızı öneririm, bütçeniz 9500 civarına çıkıyorsa yurt dışından biriyle Wooting getirebilirsiniz fakat çok da değer olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
ChatGPT'den almışsınız gibi geldi. Elbette ttc'nin switchleri iyi fakat Jade'nin hissiyatı tartışılmaz. RS6'nın tachyon modundaki 80he ile kapışabileceğini sanmıyorum, ayrıca switchler tepkime süresini kısaltmaz. Sadece daha düzgün ve sapmasız bir data sağlar. Forumda yanlış bilgi vermeyelim.

@Kiss0fdeath iptal edip Gateron jade olan versiyonu almanızı ya da Nuphy'in klavyelerine bakmanızı öneririm, bütçeniz 9500 civarına çıkıyorsa yurt dışından biriyle Wooting getirebilirsiniz fakat çok da değer olduğunu düşünmüyorum.
Hocam öncelikle teşekkür ediyorum. Daha sipariş vermedim hafta sonu olduğundan dolayı. Pazartesi sipariş geçecektim. Açıkçası Atk rs6 hakkında güvenilir bir kaynaktan gecikme değerlerini gösteren bir bilgi bulamadım. O yüzden almak konusunda biraz tereddütteyim. Rekabetçi oyunlar için alacaktım. Wooting 80 HE'ye gecikme konusunda rakip bir klavye arıyorum. Rtings'e ve youtube incelemelerine bakıyorum ama doğru düzgün bir klavye bulamadım. Nuphy önermişsiniz. Rtings'e göre wooting 80 HE'den hemen sonra geliyor fakat maalesef wraith'te stok kalmamış. Başka ne önerirsiniz ?

Hocam öncelikle teşekkür ediyorum. Daha sipariş vermedim hafta sonu olduğundan dolayı. Pazartesi sipariş geçecektim. Açıkçası ATK RS6 hakkında güvenilir bir kaynaktan gecikme değerlerini gösteren bir bilgi bulamadım. O yüzden almak konusunda biraz tereddütteyim. Rekabetçi oyunlar için alacaktım. Wooting 80 He'ye gecikme konusunda rakip bir klavye arıyorum. Rtings'e ve YouTube incelemelerine bakıyorum ama doğru düzgün bir klavye bulamadım. Nuphy önermişsiniz. Rtings'e göre Wooting 80 He'den hemen sonra geliyor fakat maalesef Wraith'te stok kalmamış. Başka ne önerirsiniz?

Bu modele de bakabilirsiniz hocam, mcu bilgilerini tam anlamıyla vermişler sayılır. Bana kesinlikle daha güvenilir geliyor, zaten gecikme değerini aşağı yukarı bir yerden sonra hissedemeyeceğimiz için çoğunluğu aynı sayılır, sadece kalite farkı var.

Bu modele de bakabilirsiniz hocam, mcu bilgilerini tam anlamıyla vermişler sayılır. Bana kesinlikle daha güvenilir geliyor, zaten gecikme değerini aşağı yukarı bir yerden sonra hissedemeyeceğimiz için çoğunluğu aynı sayılır, sadece kalite farkı var.
Haklısınız , gecikme değerini bir yerden sonra hissetmek mümkün değil fakat bu cümleyi birçok insandan sık sık duymaya başladım. Lakin ben fazlasıyla bu konuya takmış biriyim. O yüzden biraz anlayış bekliyorum hocam yanlış anlamayın. Konuya dönersek , attığınız klavyeyi görmüştüm fakat Rtings sadece nuphy air60HE ve nuphy field75HE klavyelerini listeye sokmuş. Eğer bu halo65 ile alakalı bir veri varsa elinizde link atarsanız sevinirim.

111111111111111.png

Öte yandan youtube üzerinden de araştırma yaptım ve bir incelemede şu fotoğrafı gördüm. Eğer bu liste doğruysa Asus rog ace hfx , Nuphy klavyelerden bile daha hızlı görünüyor. Yani wooting 80HE'den sonra şuan yurt içinde alınabilecek en hızlı klavye oluyor kısacası. Ama nedense rtings incelememiş bu klavyeyi de.

1.png

Haklısınız, gecikme değerini bir yerden sonra hissetmek mümkün değil fakat bu cümleyi birçok insandan sık sık duymaya başladım. Lakin ben fazlasıyla bu konuya takmış biriyim. O yüzden biraz anlayış bekliyorum hocam yanlış anlamayın. Konuya dönersek, attığınız klavyeyi görmüştüm fakat rtings sadece nuphy Air60he ve nuphy field75he klavyelerini listeye sokmuş. Eğer bu Halo65 ile alakalı bir veri varsa elinizde link atarsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2473205

Öte yandan YouTube üzerinden de araştırma yaptım ve bir incelemede şu fotoğrafı gördüm. Eğer bu liste doğruysa ASUS ROG ace hfx, nuphy klavyelerden bile daha hızlı görünüyor. Yani Wooting 80He'den sonra şu an yurt içinde alınabilecek en hızlı klavye oluyor kısacası. Ama nedense rtings incelememiş bu klavyeyi de.

Eki Görüntüle 2473208

Ace ile aralarinda cok dusuk bir fark var bence hangisinin gorunusu hosunuza giderse onu secin.

Ace ile aralarinda cok dusuk bir fark var bence hangisinin gorunusu hosunuza giderse onun secin.

Görünüş olarak bir beklentim yok hocam aslında sadece performansa bakıyorum fakat az önce Discord üzerinden konuştuğum birisi şey dedi. ASUS'un o klavyesini alırsan eğer ileride switch falan bozulduğunda değiştiremezsin. Çünkü farklı bir mekanizması varmış. O klavye hotswap değil. Yani içindeki Switch'leri çıkarmak mümkün değil. Garantisi bittiğinde bozulursa bu klavye elimde mi kalır kısacası?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görünüş olarak bir beklentim yok hocam aslında sadece performansa bakıyorum fakat az önce Discord üzerinden konuştuğum birisi şey dedi. ASUS'un o klavyesini alırsan eğer ileride switch falan bozulduğunda değiştiremezsin. Çünkü farklı bir mekanizması varmış. O klavye hotswap değil. Yani içindeki Switch'leri çıkarmak mümkün değil. Garantisi bittiğinde bozulursa bu klavye elimde mi kalır kısacası?

Hotswap var, sadece raesha gibi switch markalarını kullanabilirsiniz. Normalden farklı bir manyetik switch mekanizması kullanıyorlar.

Haklısınız, gecikme değerini bir yerden sonra hissetmek mümkün değil fakat bu cümleyi birçok insandan sık sık duymaya başladım. Lakin ben fazlasıyla bu konuya takmış biriyim. O yüzden biraz anlayış bekliyorum hocam yanlış anlamayın. Konuya dönersek, attığınız klavyeyi görmüştüm fakat rtings sadece nuphy Air60he ve nuphy field75he klavyelerini listeye sokmuş. Eğer bu Halo65 ile alakalı bir veri varsa elinizde link atarsanız sevinirim.

Halo65'in mcu değerleri belli olduğu için daha iyi olduğunu düşünüyorum, birçok mouse da kullanılan ana çekirdekten daha hızlı bir çekirdeği var, bayağı düşük bir gecikme oranı sunacaktır muhtemelen. Bence bir şans vermelisiniz. Tekniken 15ms ve altındaki giriş/çıkış gecikmesini algılamamız çok da basit değil. Gerçekten 0.1Ms'te sisteme veri gitse bile sisteminize bağlı olarak o veri 10-20ms içerisinde ekranınıza yansıyacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı