ATK Z1 Pro Max vs Scyrox v8'mi?

Bütçe
3000-3100
Scyrox alınır evet. ATK Z1 deneme şansın olsa belki daha rahat gelebilir lakin riske değmez. Çünkü iade şansın yok Wraith ile.

Peki Sora V2 için 2 veya 3 hafta beklenip alınır mı? Ya da bugün mesela 2 tane WLmouse modeli girildi siteye. Yeni mouselerin gelmesini beklemek mantıklı bir karar olur mu?

Gerçekten inanılmaz kararsız biriyim. Mazur görün beni.

Bütçemi 4.500'e tamamladım ve şu an Sora V2 almayı planlıyorum. Arkadaşımın kullanan bir tanıdığı varmış ve Scyrox'tan hiç memnun olmadığını söyledi ve açık olmak gerekirse bu söylemi içime oturdu. Sora V2 fiyatına önerilecek bir mouse var mı yoksa direkt sipariş edeyim mi?

Bütçemi 4.500'e tamamladım ve şu an Sora V2 almayı planlıyorum. Arkadaşımın kullanan bir tanıdığı varmış ve Scyrox'tan hiç memnun olmadığını söyledi ve açık olmak gerekirse bu söylemi içime oturdu. Sora V2 fiyatına önerilecek bir mouse var mı yoksa direkt sipariş edeyim mi?
Neden memnun değilmiş söyledi mi?

Neden memnun değilmiş söyledi mi?

İlk başta skatezlerden bahsetti ama bu konuya aşina olduğumu söyledim. Sonra yan tuşlarda içe Batman oranının fazla olduğunu ayrıca dongle mesafesi oldukça düşük olmasına rağmen bağlantının kopabildiğini söyledi. Son olarak fareyi sallayınca ses geldiğini söyledi. Zaten iade etmiş aldıktan 8 gün sonra problemler yüzünden. Yani bilmiyorum ama insanların söylediklerin etkilenen biriyim o yüzden bir endişe oluştu.

İlk başta skatezlerden bahsetti ama bu konuya aşina olduğumu söyledim. Sonra yan tuşlarda içe Batman oranının fazla olduğunu ayrıca dongle mesafesi oldukça düşük olmasına rağmen bağlantının kopabildiğini söyledi. Son olarak fareyi sallayınca ses geldiğini söyledi. Zaten iade etmiş aldıktan 8 gün sonra problemler yüzünden. Yani bilmiyorum ama insanların söylediklerin etkilenen biriyim o yüzden bir endişe oluştu.
Bende dediklerinin hiçbiri yok. Skatez değişimi zaten çoğu mouseda gerekiyor stoklar o kadar iyi olmuyor. Sora 2 alacaksın dongle ayrı alacaksın. Bence Scyrox fazlasıyla yeter sana ama sen bilirsin.

Bende dediklerinin hiçbiri yok. Skatez değişimi zaten çoğu farede gerekiyor stoklar o kadar iyi olmuyor. Sora 2 alacaksın dongle ayrı alacaksın. Bence Scyrox fazlasıyla yeter sana ama sen bilirsin.

Sendeki V8 mi V6 mı? Ayrıca dediğim gibi 4.500'ün üstende olmayıp bu 2 mouseden iyi olan bir mouse varsa önerebilirsiniz.

8 ile 6 aynı sadece şekil olarak farkı var. Benim tutuşuma göre V6 tercih ettim. O fiyatlara çıkmana gerek yok onu anlatıyorum ben sana.

Aslında haklısın. Kararımı verdikten sonra yazarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı