ATK Blazing Sky F1 Pro Max mı yoksa Scyrox V8 mi?

Söylediklerin sadece yazılım sıkıntısı. Kroniği yok cihazların. Başkalarının yorumlarını kendi yaşadıkların gibi anlatma.
Yeni konulara bakmadan ATK almışsın. Scyrox almadın diye üzgünsün belli ki.
Ne alakası var ? ben @XakoR hocamın önerdiği waizowl ogm v2 pro yu aldım. atk yı iade ettiğimi söyledim diğer konuda. SCYROX ALMADIĞIM İÇİNDE GRAM PİŞMALIK DUYMUYORUM. Senin açıklama yapmadan önerdiğin herşeye önyargılıyım. Net bi şekilde de anlattım üstteki mesaj da nedenini. Kusura bakma ama işini doğru yapmıyosun. Marka distribütörü gibi öneri yapıyosun.

Anladım hocam çok teşekkür ederim detaylıca anlatmışsınız. Komisyon ücretleri biraz fazla geldi bana sanki bilemedim. Olmadı bütçeyi ayarladığımda bi ilan açıp denerim. Bir de ürün monitör olunca çekiniyorum açıkçası.
Çekincek bir şey yok hocam. Siz onaylayana kadar firma parayı göndermiyor gönderici kişiye. Eğer monitörde bir bozukluk vb varsa kişiye geri gönderin kendisi düşünsün.
Ek olarak, yurtdışındaki kişi illa internet üzerinden alacak diye bir şey yok. Adama dersiniz şu şu mağazaya gidin, monitörü oradaki yerel satıcıya test ettirin, alın gelin. Biraz reklamını yapmış gibi oluyorum ama Glocalzone burada alıcıyı iyi koruyor gibi görünüyor. Şuana kadar bir mağduriyet yaşamadım.
Tabi hiç iade edilecek bir duruma düşmedim, belki iade ederken sıkıntı vardır. Bu tür şeyleri firmaya sormak daha iyi olur.
30% fee iyi gibi hocam. Ürünü gümrükten vb geçirsen tonla vergi ödeyeceksin. Daha ucuza da bulursun. Benim gibi 50% fee ödemeyin yeter. 🤣

Ben iki gündür F1 Pro Max kullanıyorum. Henüz olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Olur da karşılaşırsam da tekrar belirtirim.

Size de yeni fareniz hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsınız.
Hocam elinize küçük geliyor mu ? Rival 3 kullandım yıllarca ATK F1 3 cm daha kısalıkta bir sorun yaratır mı elinizin uzunluğu kaç cm acaba ?

Hocam elinize küçük geliyor mu ? Rival 3 kullandım yıllarca ATK F1 3 cm daha kısalıkta bir sorun yaratır mı elinizin uzunluğu kaç cm acaba ?
Ben de uzun zamandır Rival 3 kullanıyordum. İyi ki bu fareyi almışım. Rival 3 de elime oturuyordu bu da oturuyor hatta daha iyi hissettiriyor. Çok hafif olması sayesinde CS2'de daha iyi tepki verebiliyorum.

Ben de uzun zamandır Rival 3 kullanıyordum. İyi ki bu fareyi almışım. Rival 3 de elime oturuyordu bu da oturuyor hatta daha iyi hissettiriyor. Çok hafif olması sayesinde CS2'de daha iyi tepki verebiliyorum.
118 mm olduğu için elime küçük gelir mi diye düşündüm o yüzden sormak istedim. Palm grip kullanıyorum dolayısıyla mouse'un tamamına yakınını kavrıyorum elime küçük gelirse parmaklar yüzeye değiyor tatsız bir deneyim oluyor bu sefer.

118 mm olduğu için elime küçük gelir mi diye düşündüm o yüzden sormak istedim. Palm grip kullanıyorum dolayısıyla mouse'un tamamına yakınını kavrıyorum elime küçük gelirse parmaklar yüzeye değiyor tatsız bir deneyim oluyor bu sefer.
Palm Grip için küçük olabilir. Ben biraz daha Claw Grip tarzında kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı