İstediğiniz ürünü alabiliyorsunuz. Ürünü getiren kişiye belirli bir komisyon ödüyorsunuz.
Seasonic kablolarımı, şuan monitörüm için kullandığım mini hdmi kablosunu ve Noctua NF-A20 fanları bu site üzerinden getirttim.
Siteye telefonunuzla kayıt oluyorsunuz. Uygulama üzerinden ilan açıyorsunuz. İlan açarken link ile ürünü kolaylıkla ekliyebiliyorsunuz. (Amazon linki vb). Daha sonra hangi ülkeden ve ne kadar sürede getirtilmesini istediğini belirtiyorsunuz. İlanınız birkaç saat içerisinde onaylanıyor.
Daha sonra ürünü getirmek isteyen kişiler size mesaj atıyor. Bu kişiler zaten belirlediğiniz gün içerisinde belirlediğiniz ülkedeyse ilanınızı görüyor.
Bu aşamada kişiyle anlaşıyorsunuz. Ürünü hangi siteden alacağını vb. Size bir fiyat veriyor. Ben acemi olduğumdan ilk siparişimde 45% komisyon ödedim.
İkinci siparişimde akıllandım, 30% komisyon ödedim. Daha ucuza da zorlayabilirsiniz. Ama sonuçta bu kişilerde bu işten ekmek yiyor.

Her neyse, her koşulda anlaştıysanız ödemeyi yapıyorsunuz. Paranız site üzerinde tutuluyor. Kişi kendi parasıyla ürünleri sipariş ediyor. Ürünler eline geldikten sonra size fotoğraf vb yolluyor (eğer isterseniz).
Ülkeye döndüğü zaman da belirlediğiniz adrese kargoyla ürünleri yolluyor. Kargo ücretini siz ödüyorsunuz. Bu kadar.
Eki Görüntüle 2450432
Eki Görüntüle 2450433
Eki Görüntüle 2450434