Atlantis.net nasıldır?

• Konuyu başlatan Sally
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 290

Sally

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, binamda gigapon altyapısı Atlantis.net'in kendi fiber altyapısı) bulunduğu için ve uygun bir kampanya yakaladığımız için 1000MBPS paketine geçiş yapıyorum. Pazartesi günü kurulum için gelinecek, forumdaki ve başka sitelerdeki yorumları okudum ama içimin rahat olması ve güncel şeyler görmek için bu konuyu açıyorum. Şu anda Atlantis.net kullanan arkadaşlar düşüncelerini belirtebilir mi? Kesinti her sağlayıcıda olur illaki, peki Atlantis'de durum nasıl? Sık sık kesilmeler yaşıyor musunuz? Genel olarak yazarsanız sevinirim, teşekkürler. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, TT'nin 1.000 MBPS altyapısına sahibim ve geçmeyi düşünüyorum. Geçtiniz mi, durum nedir, memnun musunuz, bir problemde yardımcı oluyorlar mı, bir sorun var mı?

Bilgi sağlayabilir misiniz? Teşekkürler.

Merhabalar, TT'nin 1.000 MBPS altyapısına sahibim ve geçmeyi düşünüyorum. Geçtiniz mi, durum nedir, memnun musunuz, bir problemde yardımcı oluyorlar mı, bir sorun var mı?

Bilgi sağlayabilir misiniz? Teşekkürler.
Sırf ucuz diye mağdur olmaya gerek yok, illa bir pişmanlık yaşayacaksınız. Böyle adı sanı doğru düzgün bilinmeyen yerlere asla ama asla geçmeyin. 2 ay Atlantis net ve poyraz net kullandım. Kesintiler fazlaca oluyor, gerçek mbps değerini vermiyor. Bir sorunda yardımcı oldukları felan da yok, rezillik. 30 defa araman lazım. Bizim modem arızalıydı, 2 haftada gelip yapamadılar. 2 hafta internetsiz kaldık. İşte bu tür sorunlardan dolayı en son lanet olsun diyip geri Türk Telekom geçtim, iyi ki biran önce geçmişim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı