Rehber Atlas OS 22H2 kurulumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla hocam ben kurdum şuanda canavar gibi halada çalışıyor 2 veya 3 hafta oldu yeni bir ssd almıştım takıp windows 10 u kurup ordan da atlas a geçmiştim pardon mesajınızı yeni gördüm

Kurarken hangi seçenekleri seçtiniz acaba defendir i felan kapattınızmı

Evet hepsini kapattım. Hala aklım almıyor ne oldu ne değişti birdenbire. Oyun ayarlarım aynı hiç dokunmadım bile işlemci kullanımı tavan yapıyor oyuna girince. Ekran kartı kullanımı da düşük hep hiç artmıyor. Sürücü falan da değiştirdim farklı bir sürüm kurdum yine aynı. Sanki oyuna girince bir program arka plan da çalışıyormuş gibi bir şey oluyor. Dün farklı oyunlar da kurdum denemek için hepsinde aynı. Format atıp orijinal Windows 10 mu kullansam karar veremedim. Düzgün Custom OS'da yok piyasada. ReviOS öneren var önermeyen de var birisi böyle birisi şöyle diyor kafam karıştı. Orijinal Windows kursam bu sefer de bir ton ayar yapmak zorunda kalacağım saatlerimi alacak. Masaüstünde ki atlas klasöründe ki Tweak'leri de kullandım belki düzeltir diye düzelmedi. Bfv kurdum dün mesela çok akıcı oynuyordum bu oyunu şu an adım atamıyorum oyunda saniye başı kasma takılma giriyor oyuna.

Hocam şu Defender remover sadece korumayı mı siliyor? Güvenlik duvarını siler mi?

Hocam baştan formatlayıp tekrar kurun

Hocam baştan formatlayıp tekrar kurun.

Hocam zerre memnun değilim şu an da. Görev Yöneticisi'ni açtım bir sürü bilmediğim şeyler çalışıyor. Zulu platform X64 architecture, Chromium falan var. Dosya konumunu aç diyorum jxbrowser 7.17 isimli bir klasöre atıyor. Virüs falan mı bu acaba emin değilim aşırı kötü oyun performansı var hatta sistemin. Mining mi yapıyorlar ne oluyor çözemedim.

Hocam valla çok garip bir durum kesinkikle olmaması lazım virüs vs.de olabilir bence yeniden kurmahı deneyin ama siz bilirsiniz

Bir terslik var ama anlamadım ben de. Ben de sorun yok şu an cayır cayır oynuyorum performans yükselmesi var hatta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…