Rehber Atlas OS 22H2 kurulumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim laptopum çok eski ve kötü. Bunu kurmaya gerçekten değer mi? Oyunlarda FPS artışı oluyor mu? Şu an Windows 10 kullanıyorum.

Gerçekten mi Windows 10 için kuracaktım ben.
Hayır öyle bir şey yok. Sadece Windows 10 22H2 sürümünde ve Windows 11 23H2 sürümünde kurulabilir. Fakat Windows 11 22H2 sürümüne ve altına kurulamaz. Windows 10'dada bir 22H2 altına kurulamıyor mesela.

Driverları atlası kurduktan sonra mı yoksa önce mi yüklüyoruz arkadaşlar ? Ayrıca ben usb ile temiz kurulum yaptım direk microsoftun sitesinden indirip. Şuan windows 10 sıfır olarak kurulu. Önce driverları mı yükleyim yoksa atlas kurulumunu mu yapayim ?

Önce yükle. Sisteme sıfır kurulum yaptıktan sonra update'i ve Microsoft store'daki tüm güncellemeleri yap. Hepsini yaptığından emin olmak için kontrol et tekrar tekrar. Ardından manuel güncellemeleri yap. En son atlas os kur.

Bu rehber çok eski zaten yapmaman gereken şeyleri yap şeklinde söylenmiş.

Temiz Windows kurmak zorunlu mu? Yaklaşık 1 yıl önce format atmıştım direk üstüne kurabilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…