Rehber Atlas OS 22H2 kurulumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam ben direk flash disk atlas ı yazdırıp kuracağım bunumu yapsam yoksa yazdırdığımımı kursam bir de yazdırdığımı kurunca Regedit vs. işlemlerini yapmama gerek var mı?

Bazı yerlerde formattan hemen sonra ilk başta Windows Update ile sistemi güncelleştirin yeniden başlattıktan sonra atlas OS'u kurun diyorlar? Sizce hangisi mantıklı?

Bazı yerlerde formattan hemen sonra ilk başta Windows Update ile sistemi güncelleştirin yeniden başlattıktan sonra atlas OS'u kurun diyorlar? Sizce hangisi mantıklı?
Bencede böyle yapın daha iyi olacaktır

Windows güncellemelerini ve mağaza güncellemelerini yapıp kurabilirsiniz. Bu attığım rehber eskidi zaten. İlk zamanlarında bazı kişilerde hatalar oluyordu ve çözümü bu şekildeydi.

Windows güncellemelerini ve mağaza güncellemelerini yapıp kurabilirsiniz. Bu attığım rehber eskidi zaten. İlk zamanlarında bazı kişilerde hatalar oluyordu ve çözümü bu şekildeydi.

UUP'den güncel Windows 10 22H2 yapmıştım aslında cumulative Update olanından. Kurulumdan sonra Update yapıp öyle kurayım o zaman. Ekran kartını kurmalı mıyım ilk başta sizce? Çünkü Update'den sürücü kuracak ekran kartına uğraştırmasın eski sürüm falan kuruyor çünkü.

Ekran kartınıda işlemlerden sonra kurun.

DDU ile silebilirsiniz. Bir sorun olmaz.

Tamamdır. Güncelleme yapıp kurayım Atlas'ı. Çok denemek istiyorum birkaç test videosun da atlas OS hep önce oluyordu özellikle AVG ve %0.1 Low FPS'ler de çok iyiydi. Umarım güzel olur. LTSC 2021 kullanıyorum oyunlarda sorun yaratıyor bana göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…