Atlas OS yükledikten sonra bilgisayar yavaşladı

GeceninMaymunu

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem Üreticisi : Asus
Sistem Modeli : X550JX
(+8 gb ram)
Meslek
çırak
Sevgili forum sakinleri, bilgisyarımda daha iyi bir performans uğruna kurduğum atlas OS(Windows 10) işletim sisteminde daha iyi bir performans aldım ancak oyun içi FPS'im oyun oynanmayacak kadar kotü hale geldi. Bunun optimizasyon ile çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartı başta olmak üzere tüm güncel sürücüleri kurdunuz mu hocam?

Atlas eski Windows yapısını kullanıyor ve oyunlarda optimizasyon sorunları olabilir.

Arama çubuğuna winver yazın ve sonucu paylaşın.

Heh hocam bende onu diyecektim şu an baktim bir suru sürücü eksik nasıl kuracağım hepsini tek tekmi kurayim.

Sevgili forum sakinleri, bilgisyarımda daha iyi bir performans uğruna kurduğum atlas OS(Windows 10) işletim sisteminde daha iyi bir performans aldım ancak oyun içi FPS'im oyun oynanmayacak kadar kotü hale geldi. Bunun optimizasyon ile çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Burada çok detaylı bir şey diyemeyiz Discord sunucuları var oraya yazabilirsiniz, geliştirici ekipte arkadaşım var ilgilenirler.

Heh hocam bende onu diyecektim şu an baktim bir suru sürücü eksik nasıl kuracağım hepsini tek tekmi kurayim.

Ekran kartınızın markası ne?

Burada çok detaylı bir şey diyemeyiz Discord sunucuları var oraya yazabilirsiniz, geliştirici ekipte arkadaşım var ilgilenirler.

Eski hocam ya onun driverini kurdum

NVIDIA GeForce GTX 950M 4 GB.

Ekran kartı sürücüsünü kurman lazım. Ekran kartın ne?

Intel'in kendi graik entegtresi gozukmuyor ondan olabilir mi (laptop)

Kral sen bana arkadasinin DC'sini atar misin?

Son düzenleme:
Eski hocam ya onun driverini kurdum.

NVIDIA GeForce GTX 950M 4 GB.

Intel'in kendi graik entegtresi gozukmuyor ondan olabilir mi (laptop)

Kral sen bana arkadasinin DC'sini atar misin?

Ona sormam gerek ama sen AtlasOS'un DC sunucusuna gir zaten herkes yardım ediyor.

Ekran kartı sürücüsü, varsa chipset sürücüsü, DirectX Web Setup, VC Redist All In One. Bunları yükleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı