AtlasOS 1803 ve 20H2 arşivi

Biliyorsunuz ki bu sürümler artık AtlasOS sitesinde bulunmuyor. Bende de bu 2 sürümün arşivi vardı belki bazılarının işlerine yarar.
Kod:
https://drive.google.com/file/d/1AS2y-82vUow0jpIiiJMniWvPzCzBKWyZ/view 1803v2.
https://drive.google.com/file/d/18XWKbpjaUERHmXCW-Z1bzWYBe-Djx1Nk/view 20H2V2.

Sırf teşekkür etmek için unuttuğum hesabı bulup geldim. Normalde USB'de hazırda bulunuyordu, silmiş bulundum. Nerede arasam bulamadım yeni versiyona geçilince silmişler eskileri. Teşekkürler.

Konu üzerinden epey geçmiş ancak 1803 kurarsam uyumluluk sorunu yaşar mıyım? Uyumluluk sorunu yaşamamak için hangisini kurmalıyım? Ayrıca Microsoft Store bulunuyor mu?

Konu üzerinden epey geçmiş ancak 1803 kurarsam uyumluluk sorunu yaşar mıyım? Uyumluluk sorunu yaşamamak için hangisini kurmalıyım? Ayrıca Microsoft Store bulunuyor mu?

20H2 de Microsoft Store bulunuyor ama 1803 için emin değilim en son destekliyordu şu an ne durumda bilmiyorum. Uyumluluk sorunu yaşamazsınız ama 20H2 kurmanız daha iyi olur 1803 ile 20H2 arasında neredeyse çok az fark var.

20H2 de Microsoft Store bulunuyor ama 1803 için emin değilim en son destekliyordu şu an ne durumda bilmiyorum. Uyumluluk sorunu yaşamazsınız ama 20H2 kurmanız daha iyi olur 1803 ile 20H2 arasında neredeyse çok az fark var.
Hocam attığınız iso ile 20H2’yi yüklüyorum şu anda. Kurulum ekranı var şu an. Sorun olduğunda belirtebilir miyim? Bu konularda bilgim az. (şu an sorun yok)

Açılmıyor hocam.

@Anna Karenina Hocam işletim sistemini kurdum ve bilgisayar inanılmaz yavaş. Neden böyle? mouse döndürmesi bile 45 fps.

Son düzenleme:

Sistemim kötü değil ancak Custom ISO kullanmak istiyorum öneriniz ne olur acaba?

Hocam attığınız ISO ile 20H2'yi yüklüyorum şu anda. Kurulum ekranı var şu an. Sorun olduğunda belirtebilir miyim? Bu konularda bilgim az. (şu an sorun yok)

Açılmıyor hocam.

@Anna Karenina hocam işletim sistemini kurdum ve bilgisayar inanılmaz yavaş. Neden böyle? Mouse döndürmesi bile 45 FPS.

Hocam uzaktan destekle yardımcı olabilirim size kusura bakmayın dönemedim.

Sistemim kötü değil ancak Custom ISO kullanmak istiyorum öneriniz ne olur acaba?

Atlas 20H2 hala iyi bir sürüm hocam ama sisteminiz kötü değilse Windows 11 atlas kullanabilirsiniz.

Hocam uzaktan destekle yardımcı olabilirim size kusura bakmayın dönemedim.

Atlas 20H2 hala iyi bir sürüm hocam ama sisteminiz kötü değilse Windows 11 atlas kullanabilirsiniz.

Hocam Ghost Spectre Superlight SE Windows 11 kurdum şu an memnunum teşekkürler.

Hocam Ghost Spectre Superlight SE Windows 11 kurdum şu an memnunum teşekkürler.

Güzel hocam Ghost Spectre'deki boştayken kullanım değerleri nasıl işlem ve tanıtım kısmı yani.

Şu kısım hocam size zahmet.

Dosya Ekleri

• Screenshot_18.png
    Screenshot_18.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 61

Technopat Haberler

Geri
Yukarı