bana guvenli olan debloat ve onerdigin optimizer linki verebilir misin bazi debloatlar cok sacma seyler yapabiliyor dogrusuÇok fazla işletim sistemi denemiş biri olarak (gerek Linux, gerek custom Windows ISO'ları) önerim bilgisayarın çok eski değilse sürücüleri 3. parti eklentilerle kurmadan orijinal ISO + debloat script + optimizer kullanarak bilgisayarını kullanman.
Debloat için sadece kodu kullan. Program kullanma. Optimizer kullanmana gerek yok. Shutup 10 yeterli.
hocam dogrusu bunda ne yapmam gerektigi fazla anlayamadimGitHub - quinnzbellz/windows10ltsc-guide: This is a guide on how to install, activate, and get rid of telemetry on windows 10 LTSC Enterprise or IoT
This is a guide on how to install, activate, and get rid of telemetry on windows 10 LTSC Enterprise or IoT - quinnzbellz/windows10ltsc-guidegithub.com
Hocam dogrusu bunda ne yapmam gerektigi fazla anlayamadim
bana guvenli olan debloat ve onerdigin optimizer linki verebilir misin bazi debloatlar cok sacma seyler yapabiliyor dogrusu
Hocam sayfayı Türkçe'ye çevirin. Anlayamıyorsanız da siz bu işle hiç uğraşmayın. Sabahtan beri söylüyorum normal Windows kurun diye. Kendiniz belirli şeyleri çözebilene kadar böyle devam edin. Öğrendikten sonra yaparsınız bunları.
GitHub - farag2/Sophia-Script-for-Windows:GitHub - hellzerg/optimizer: The finest Windows Optimizer
The finest Windows Optimizer. Contribute to hellzerg/optimizer development by creating an account on GitHub.github.com The most powerful PowerShell module on GitHub for fine-tuning Windows 10 & Windows 11 (Windows 11 için bunu kullan) sophia script wrapper ile kullan ki rastgele şeyleri kaybetme olasılığın olmasın.)
Windows 10 için debloater olarak şu script var.
Sophia da Windows 10 için kullanılabilir. Ancak sycnex Windows 11 desteklemediğini belirttiği için 10 için bunu yazdım. Çoğunluk da buna aşina olduğu için sorun olmuyor.GitHub - Sycnex/Windows10Debloater: Script to remove Windows 10 bloatware.
Script to remove Windows 10 bloatware. Contribute to Sycnex/Windows10Debloater development by creating an account on GitHub.github.com
Bu tarz program, script ya da herhangi bir özelliği etkileyecek her şeyi okuyarak yapman sağlıklı olur.
Şu an Windows 11 Insider sürümünü sophia + optimizer ile kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1844665
Bilgisayarı yeni açmışken değerler böyle.
Rehber: NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama bu nasil sizceHocam sayfayı Türkçe'ye çevirin. Anlayamıyorsanız da siz bu işle hiç uğraşmayın. Sabahtan beri söylüyorum normal Windows kurun diye. Kendiniz belirli şeyleri çözebilene kadar böyle devam edin. Öğrendikten sonra yaparsınız bunları.
Microsoft ile oturum açıyorsanız atlas OS kurmayın. Güvenlik derdiniz varsa atlas OS kurmayın. Windows Update kullanmanız gerekiyorsa atlas kullanmayın. Herkes AtlasOS'i kullanmasın. Atlas OS'i kullanmaya ihtiyaç duyan kişi kullansın. Herkes kullanınca anlamadığı şeylerde Atlas'a suç atıyorlar. Ego değil bu, sen de benim kadar bu işin içine girseydin anlardın.
Hiçbir şey yapmıyorum. Sadece UAC açık PC'de. Antivirüs kullanmıyorum. Kendim antivirüs oldum artık. Neyi nereden indireceğimi biliyorum. Neyin zararlı neyin faydalı olduğunu şıp diye anlıyorum. Simplewall ile istemediğim hiçbir programa internet erişimi vermiyorum. Yeterince bilgisayar başında vakit geçirince öğreniyorsunuz siz de. Marifet değil yani benimkisi.
Windows 10 Home. Neden Pro demeyin sebeplerini açıklamak uzun sürer. Ayrıca etkinleştirme için GitHub'da araştırma yapın. Üç satır kodla etkinleşiyor Windows.
Kaspersky kullanıyorum bayağı iyi bir antivirus programi ama siz guvenligi dert etmemek icin ne yapiyorsunuz acaba.
Hocam siz hangi Windows tercih edersiniz ben şu an LTSC kullanıyorum fakat etkinlestirme sorunu var ve 90 gunluk deneme yok direkt kurdugum zaman lisans bitmistir yaziyordu iyi bir Windows onerisi olan vars acok iyi olur.
GitHub - farag2/Sophia-Script-for-Windows:GitHub - hellzerg/optimizer: The finest Windows Optimizer
The finest Windows Optimizer. Contribute to hellzerg/optimizer development by creating an account on GitHub.github.com The most powerful PowerShell module on GitHub for fine-tuning Windows 10 & Windows 11 (Windows 11 için bunu kullan) sophia script wrapper ile kullan ki rastgele şeyleri kaybetme olasılığın olmasın.)
Windows 10 için debloater olarak şu script var.
Sophia da Windows 10 için kullanılabilir. Ancak sycnex Windows 11 desteklemediğini belirttiği için 10 için bunu yazdım. Çoğunluk da buna aşina olduğu için sorun olmuyor.GitHub - Sycnex/Windows10Debloater: Script to remove Windows 10 bloatware.
Script to remove Windows 10 bloatware. Contribute to Sycnex/Windows10Debloater development by creating an account on GitHub.github.com
Bu tarz program, script ya da herhangi bir özelliği etkileyecek her şeyi okuyarak yapman sağlıklı olur.
Şu an Windows 11 Insider sürümünü sophia + optimizer ile kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1844665
Bilgisayarı yeni açmışken değerler böyle.