AtlasOS vs ReviOS

Güvenlik ve stabilite istiyorsanız normal Windows 10 Home kurun.
Ardından verdiğim kodla debloat edin ve Shutup10 kullanın.
Simplewall ile de internet erişimini istemediğiniz her şeye kısıtlayın.
Hız istiyorsanız da defender'ı kapatmanız gerek, antivirüs bilgisayarı acayip yavaşlatıyor.

bana guvenli olan debloat ve onerdigin optimizer linki verebilir misin bazi debloatlar cok sacma seyler yapabiliyor dogrusu

Debloat için sadece kodu kullan. Program kullanma. Optimizer kullanmana gerek yok. Shutup 10 yeterli.

Debloat için sadece kodu kullan. Program kullanma. Optimizer kullanmana gerek yok. Shutup 10 yeterli.

Hocam ben bu Windows LTSC kendim tasarlayaz miyim acaba mesela bu aktiflestirme olayini kaldirsam bu Custom ISO'lar LTSC uzerinden gidiliyormus dogru biliyorsam

hocam dogrusu bunda ne yapmam gerektigi fazla anlayamadim

Hocam dogrusu bunda ne yapmam gerektigi fazla anlayamadim

CMD açtım activate dedim tabii ondan once telemtry ayarini yaptim galiba olmaid gine

Hocam sayfayı Türkçe'ye çevirin. Anlayamıyorsanız da siz bu işle hiç uğraşmayın. Sabahtan beri söylüyorum normal Windows kurun diye. Kendiniz belirli şeyleri çözebilene kadar böyle devam edin. Öğrendikten sonra yaparsınız bunları.

bana guvenli olan debloat ve onerdigin optimizer linki verebilir misin bazi debloatlar cok sacma seyler yapabiliyor dogrusu
GitHub - farag2/Sophia-Script-for-Windows: The most powerful PowerShell module on GitHub for fine-tuning Windows 10 & Windows 11 (Windows 11 için bunu kullan) Sophia script wrapper ile kullan ki rastgele şeyleri kaybetme olasılığın olmasın.)

Windows 10 için debloater olarak şu script var.
Sophia da Windows 10 için kullanılabilir. Ancak Sycnex Windows 11 desteklemediğini belirttiği için 10 için bunu yazdım. Çoğunluk da buna aşina olduğu için sorun olmuyor.

Bu tarz program, script ya da herhangi bir özelliği etkileyecek her şeyi okuyarak yapman sağlıklı olur.
Şu an Windows 11 insider sürümünü Sophia + Optimizer ile kullanıyorum.

Bilgisayarı yeni açmışken değerler böyle.

Hocam yaptim olmadi zaten YouTube'da bakin yani yapan olsa ceker videosunu ama yapan yok olsa bile HWID falan kullaniyor bu CMD ile olacak is degil bence adamakıllı hiçbir yerde olmuyor

Degerler mukemmel bu arada.

Rehber: NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama bu nasil sizce

Son düzenleme:

Size birçok açık ve hata sundum siz karşılık olarak kendinizi üstün tutan bir cevap veriyorsunuz. Düzgün bir konuşma yapmak istiyorum ama siz gidip kendi cümlenizle çelişen şeyler söylüyorsunuz. Mesleğinizi bilmem etmem fakat çocuk olmadığımızda aşikar, bizimde mesleğimiz var ve bilgisayarda çok fazla vakit geçirdik fakat bu sizden beklediğim cevap değildi. Neyse bakalım sağlıklı günler dilerim size.

Uğraşmak istemiyorsanız revi OS kullanın. Aylık yayınlanan güvenlik raporlarında mayıs ayı sürümü temiz çıktı kullanabilirsiniz.

Linkleri kaybetmiştim attığınız güzel oldu, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…