Atlatabildiğiniz küçük kazalar var mı?

Meraklı küçük imyourhero güç kaynağını 220v'dan 110v'ya çekmişti. Üstelik bunu yaparken bilgisayarı yeni kapatmıştı. PSU yeşil bir ışık saçarak patlamış, tahtalıköy merkez camiiye doğru yok almıştı.

Hocam Allah yüzünüzü hep güldürsün inşallah. Emojileri full döşemişsiniz.

O özellik benim dandik PSU'da da var. Bir ara 110 yapmıştım da sonra neyse bozulur diye geri almıştım fişe takmadan

1-2 yaşında iken elimi feci şekilde kestim.
2-5 yaşımda 26 jant bisikleti ayağıma düşürdüm şu anda 21 tırnağım var.
3-11 yaşımda motosiklete bisiklet ile kafa kafaya çarptım.
4-14 yaşımda okul servisi ile trafik kazası geçirdim.

Kamyonun tekerleğine aşırı eğimli ve uzun bir yerden bisikletle çarpıp 1,5mt uçtum
Parayı alsaydınız bari eliniz boş çıkmazdınız

Araba çarptı, hafıza kaybı geçirdim, küçükken üstüme tüplü televizyon düştü, işaret parmağım kapının kilit boşluğunda yarıldı. Bakalım kaldı 5 can iyi kullanmak gerek.

Arkadaşım ile ben, beraber okula gider gelirdik. Bir ara kendimize güven için, birimiz gözünü kapatır diğeri onu yolun karşısına geçirirdi. Yol dediğim ise, ana cadde tarzı bir yer kaldığımız yere göre. Bunu 1-2 hafta boyunca yaptık. En son ise ikimiz de gözümüzü kapatıp yolun karşısına geçmeye karar verdik. Yoldan geçerken, iyi ki, bir taksiye çarptık. Meğerse adam bizim gibi malları görmüş hız kesmiş, ona çarpmamız için yolun ortasında arabayı duraklatmış. Sonra bizi bir azarladı, ''Bir daha görürsem üzerinize sürürüm'' dedi. O günden beri böyle bir davranışta bulunmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…