Atlatabildiğiniz küçük kazalar var mı?

Meraklı küçük imyourhero güç kaynağını 220v'dan 110v'ya çekmişti. Üstelik bunu yaparken bilgisayarı yeni kapatmıştı. PSU yeşil bir ışık saçarak patlamış, tahtalıköy merkez camiiye doğru yok almıştı.
 
Küçük kazalardan kastım: Mesela benim gibi (birkaç yıl önce) ampul deneyi yaparken pil yatağının kablolarının birbirine değmemesi lazım ya :) ben kabloları bırakıp içeri gitmiştim, geldiğimde mum yanıyordu sanki :D kimsecikler fark etmeden hallettim :D sonra benim için büyük olan bir hoparlör keşfetmiştim evin bodrumunda. O zamanlar anlamıyorum tabii elektrik işinden falan :) kendimce çalıştırmaya çalıştım hoparlörü ve (akla mantığa bak sen :) ) gittim 4 kablo aldım ve ikisini amfisi ile hoparlör arasına, diğer ikisini de hoparlör ile prize takmayı planladım :D ilk olarak amfi hoparlör yaptım (mantığıma..) "aha dedim bir şey olmadığına göre doğru gidiyoruz :D" diğerinin bir ucunu hoparlöre taktım, diğer uçlarını da priz yaptım :D tam prize sokacağım kabloyu taktığım anda bir pat sesi geldi :D hem hoparlörden hem de bildiğin evden :D dedem geldi yanıma :D "ne yaptın ula sen?" :D zaten elimdekileri görünce anladı sinirlendi :D koca binanın sigortalarını attırmışım :D Allah'tan bana bir şey olmadı :D bir daha da korkmuştum öyle şeylerle uğraşmaya :D.

Sizin var mı bunlar gibi kazalarınız?
Hocam Allah yüzünüzü hep güldürsün inşallah. Emojileri full döşemişsiniz.
 
Meraklı küçük imyourhero güç kaynağını 220V'dan 110V'ya çekmişti. Üstelik bunu yaparken bilgisayarı yeni kapatmıştı. PSU yeşil bir ışık saçarak patlamış, tahtalıköy merkez camiiye doğru yok almıştı.

O özellik benim dandik PSU'da da var. Bir ara 110 yapmıştım da sonra neyse bozulur diye geri almıştım fişe takmadan :D
 
Kamyonun tekerleğine aşırı eğimli ve uzun bir yerden bisikletle çarpıp 1,5mt uçtum :D
Saat 2-3 sularında dört yolda kırmızı ışıkta beklerken arkadan orta hızlı bir şekilde SUV çarptı. 15-20 metre sürüklendik. Dört yolun boş olması, gece olması büyük bir şanstı yoksa bugün hayatta olmam imkansız gibi bir şeydi. Sürüklenmenin etkisiyle boynum hasar aldı, (iyileşti neyse ki) birkaç kırığım oldu. Çarpan SUV'da ise hiçbir şey yoktu.

Gelelim olaya. Arabada bir çocuk vardı (15-16 yaşlarında) ve büyük ihtimalle arabayı o kullanıyordu. Çarptıktan sonra babasıyla koltukları değiştirdiler ve babası kazayı kendisi yapmış gibi gösterdi. Normal kafada bir insanın bu şekilde bir kaza yapması çok zor. Şahıs bize yıllarca davayı kapatmak için para teklif etti, kabul etmedik. Yıllarca davalık olduk da ne oldu diye soruyorsanız, bir şey çıkmadı... Çıksa şaşardım zaten.

NOT: Olay küçük değil ama ucuz atlattım.
Parayı alsaydınız bari eliniz boş çıkmazdınız :D
 
Araba çarptı, hafıza kaybı geçirdim, küçükken üstüme tüplü televizyon düştü, işaret parmağım kapının kilit boşluğunda yarıldı. Bakalım kaldı 5 can iyi kullanmak gerek.
 
Arkadaşım ile ben, beraber okula gider gelirdik. Bir ara kendimize güven için, birimiz gözünü kapatır diğeri onu yolun karşısına geçirirdi. Yol dediğim ise, ana cadde tarzı bir yer kaldığımız yere göre. Bunu 1-2 hafta boyunca yaptık. En son ise ikimiz de gözümüzü kapatıp yolun karşısına geçmeye karar verdik. Yoldan geçerken, iyi ki, bir taksiye çarptık. Meğerse adam bizim gibi malları görmüş hız kesmiş, ona çarpmamız için yolun ortasında arabayı duraklatmış. Sonra bizi bir azarladı, ''Bir daha görürsem üzerinize sürürüm'' dedi. O günden beri böyle bir davranışta bulunmadık.
 

Geri
Yukarı