Atlatabildiğiniz küçük kazalar var mı?

Yiğitt35

Megapat
Katılım
27 Temmuz 2017
Mesajlar
9.145
Makaleler
9
Çözümler
90
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :)
Küçük kazalardan kastım: Mesela benim gibi (birkaç yıl önce) ampul deneyi yaparken pil yatağının kablolarının birbirine değmemesi lazım ya :) ben kabloları bırakıp içeri gitmiştim, geldiğimde mum yanıyordu sanki :D kimsecikler fark etmeden hallettim :D sonra benim için büyük olan bir hoparlör keşfetmiştim evin bodrumunda. O zamanlar anlamıyorum tabii elektrik işinden falan :) kendimce çalıştırmaya çalıştım hoparlörü ve (akla mantığa bak sen :) ) gittim 4 kablo aldım ve ikisini amfisi ile hoparlör arasına, diğer ikisini de hoparlör ile prize takmayı planladım :D ilk olarak amfi hoparlör yaptım (mantığıma..) "aha dedim bir şey olmadığına göre doğru gidiyoruz :D" diğerinin bir ucunu hoparlöre taktım, diğer uçlarını da priz yaptım :D tam prize sokacağım kabloyu taktığım anda bir pat sesi geldi :D hem hoparlörden hem de bildiğin evden :D dedem geldi yanıma :D "ne yaptın ula sen?" :D zaten elimdekileri görünce anladı sinirlendi :D koca binanın sigortalarını attırmışım :D Allah'tan bana bir şey olmadı :D bir daha da korkmuştum öyle şeylerle uğraşmaya :D.

Sizin var mı bunlar gibi kazalarınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Küçüktüm bayağı gidip ağabeyimin oyuncağını kırmıştım. İçerisinden tel gibi bir şey çıkmıştı. Gittim daan diye soktum prize. Sonra elim bayağı sarsıldı falan. Sesime annem babam gelmiş çektiler oradan beni. Prizide bozmuştum sanırım.

Yine küçük ben akıllanmayıp bayağı yavaş giden bir transitin arasından geçmiştim sanırım. Aynı akıllı ben yine yavaş giden bir bir transitin önünden geçmiştim.

İlkokula gidiyordum ve annemi her zaman olması gereken yerde bulamamıştım. Deli gibi eve koşmuştum araba falan çarpsa ne olurdu artık.

Eskiden Wolfteam adlı oyunda internet fişini çıkartıp 10 saniye içerisinde herkesi öldürüp tekrar takıyordık. Bu taktiğin adını unuttum ama gerçekten herkesi öldürüyoduk. Her dakika söküp taktığım priz dandik olsaydı bzzz olurdum yine.

Eskiden bizim mahalle içerisinde değişik hava atma yöntemleri vardı. Mesela pek yüksek olmayan 1 katlı evden atlamak gibi. Atlıyordum tabii. Bir şey olsa kafa üstü düşseydim giderdim.

Eskiden bizim köyde kuzenlerle bir tepeye çıkardık. Uçurumsu bir şey vardı oraya yakınlaşırdık. Neyse biz gidip oraya bakardık. Tutmasam düşüyodun falan dese biri korkudan ikimiz düşerdik ölürdük veya ayağımız kaysa falan değişik bir tepeydi zaten.

Arkadaşımın evinden mutfaktaki pencereden bir demire basılıyordu. Oradan öteki odaya kadar demirin üstünde gidiliyordu tabii benim gibi manyaklar dışında aile bireyleri hariç. Neyse biraz yüksek bir alandı düşsek kolumu 300 metre ötede ayağımı 200 metre geride bulacaklar.

İlkokulda kekonun birine çatıyordum. Okula tırnak makası getirir onun bıçağını gösterirdi. Ben de döverdim ama harbi bıçak getirse sokardı belkide.

Şimdilik aklıma bunlar geldi. Unuttuğum çoğu anı var ama onlarda buna benzer.
 
Geçen günlerde 500W PSU'yu tamamen kasadan çıkartıp prize takmam gerekti. Bir elim PSU'nun demir kısımında diğer elim ise fişini prize doğru götürüyor. Tam taktığım anda PSU'da olan elime manyak bir elektrik geldi ve havaya sıçradım. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı