Atom Bilişim'den Turbox RX 560 almak

Burada ünlem işareti dalga geçmek amacı ile kullanılmış yani burada Turbox'un kaliteli mallar ürettiğini savunduğunuz anlamına geliyor.
"üreten" kelimesinin yanına koydum dikkat ettiyseniz. "kalitesiz mallar üreten" kelimelerini tırnak içerisine alıp yanına ünlem koysaydım dediğiniz anlama gelirdi ancak ben "üreten" kelimesinin yanına ünlem koydum. Bu da aslında üretmediklerini belirtiyor. Orada aslında belirtmek istediğim şeyler üretmedikleri, Çin'den alıp marka bastıklarıydı. Bunu da bu kadar açıklattırdınız ya helal olsun :D.

"Üreten" kelimesinin yanına koydum dikkat ettiyseniz. "Kalitesiz mallar üreten" kelimelerini tırnak içerisine alıp yanına ünlem koysaydım dediğiniz anlama gelirdi ancak ben "üreten" kelimesinin yanına ünlem koydum. Bu da aslında üretmediklerini belirtiyor. Orada aslında belirtmek istediğim şeyler üretmedikleri, Çin'den alıp marka bastıklarıydı. Bunu da bu kadar açıklattırdınız ya helal olsun :D.

Neyse hocam fazla uzadı :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı