Hocam bilgisayarı ben kullanıyorum ama arada sıradaBilgisayarı siz mi kullanıyorsunuz? Ona göre bir şey soracaktım da.
Hocam bilgisayarı ben kullanıyorum ama arada sıradaBilgisayarı siz mi kullanıyorsunuz? Ona göre bir şey soracaktım da.
Ben de ufak tefek işlerim için Atom işlemcili bir bilgisayar almak istiyordum internette gezinmek için ama benim almak istediklerimin işlemcileri daha iyi. Siz memnun musunuz bilgisayardan? Evet donanım olarak çok zayıf ama bir kullanıcıdan duymak istedim Atom işlemcili sistemleri hem öven hem de yerden yere vuranlar var arada kaldım ben deHocam bilgisayarı ben kullanıyorum ama arada sırada.
Sistemden sisteme farklılık göstermesi olası, fakat Chrome'un kanser etme nedeninin, tarayıcıya dahili olarak gelen Software Reporter Tool zımbırtısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Birçok bilgisayarda Chrome'un sistemi yavaşlatmasının asıl sorumlusu bu.Eski bilgisayarımda Chome ile kanser olurken K-Meleon iyi gelmişti, kendi deneyimlerimden önerdim.
Baktım, cache üzerindeki anasayfa bağlantısı Lintos'un hesabını gösterirken bildirimler kısmı görünüşe göre benim hesabımı gösteriyor. Blog kısmı Vavien, hesap detayları kısmı ŞIRAUD, geri kalanı da böyle farklı hesaplarla devam ediyor.Bugün burada birisi senin hesapla oynuyordu. Seni etiketlemiştim baktın mı?
Ben de ufak tefek işlerim için atom işlemcili bir bilgisayar almak istiyordum internette gezinmek için ama benim almak istediklerimin işlemcileri daha iyi. Siz memnun musunuz bilgisayardan? Evet donanım olarak çok zayıf ama bir kullanıcıdan duymak istedim atom işlemcili sistemleri hem öven hem de yerden yere vuranlar var arada kaldım ben de.
Ben de ufak tefek işlerim için atom işlemcili bir bilgisayar almak istiyordum internette gezinmek için ama benim almak istediklerimin işlemcileri daha iyi. Siz memnun musunuz bilgisayardan? Evet donanım olarak çok zayıf ama bir kullanıcıdan duymak istedim atom işlemcili sistemleri hem öven hem de yerden yere vuranlar var arada kaldım ben de.
O kadar bütçem olsa 2. elde daha iyi bir laptop bakarımHocam 1-2 ay önce Hepsiburada'ya baksaydınız. 4000 TL verip i3 10110U alabilirdiniz. Bayağı işinizi görürdü. Celeron var o da işinizi görür ama sadece internette gezecekseniz.
O kadar bütçem olsa 2. elde daha iyi bir laptop bakarım.
Keşke rüya olsa ama değil.Garipsediğim şey Celeron 4000 TL oldu. En değersiz işlemci 4000 TL. Ben rüya mı görüyorum![]()
Keşke rüya olsa ama değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.