Atom N450 sisteme hafif internet tarayıcı önerisi

Edge tarayıcısını öneririm. Son kontrollerime göre, en düşük ve istikrarlı kaynak tüketen tarayıcı o.
Reklamları engellemek, sitelerin tükettiği belleği azaltabiliyor.
Ayrıca bağlantıdaki uzantı, Youtube videolarının CPU tüketimini azaltıyor.
Opera ya da Firefox öneren arkadaşlar, biraz tarayıcıların değerlerini kontrol edin. Kendiniz kullanıyorsunuz diye, direkt öneri yapmayın.

Son düzenleme:
Hocam bilgisayarı ben kullanıyorum ama arada sırada :).
Ben de ufak tefek işlerim için Atom işlemcili bir bilgisayar almak istiyordum internette gezinmek için ama benim almak istediklerimin işlemcileri daha iyi. Siz memnun musunuz bilgisayardan? Evet donanım olarak çok zayıf ama bir kullanıcıdan duymak istedim Atom işlemcili sistemleri hem öven hem de yerden yere vuranlar var arada kaldım ben de :D.

Eski bilgisayarımda Chome ile kanser olurken K-Meleon iyi gelmişti, kendi deneyimlerimden önerdim.
Sistemden sisteme farklılık göstermesi olası, fakat Chrome'un kanser etme nedeninin, tarayıcıya dahili olarak gelen Software Reporter Tool zımbırtısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Birçok bilgisayarda Chrome'un sistemi yavaşlatmasının asıl sorumlusu bu.
Bugün burada birisi senin hesapla oynuyordu. Seni etiketlemiştim baktın mı?
Baktım, cache üzerindeki anasayfa bağlantısı Lintos'un hesabını gösterirken bildirimler kısmı görünüşe göre benim hesabımı gösteriyor. Blog kısmı Vavien, hesap detayları kısmı ŞIRAUD, geri kalanı da böyle farklı hesaplarla devam ediyor.

Ben de ufak tefek işlerim için atom işlemcili bir bilgisayar almak istiyordum internette gezinmek için ama benim almak istediklerimin işlemcileri daha iyi. Siz memnun musunuz bilgisayardan? Evet donanım olarak çok zayıf ama bir kullanıcıdan duymak istedim atom işlemcili sistemleri hem öven hem de yerden yere vuranlar var arada kaldım ben de :D.

Hocam 1-2 ay önce Hepsiburada'ya baksaydınız. 4000 TL verip i3 10110U alabilirdiniz. Bayağı işinizi görürdü. Celeron var o da işinizi görür ama sadece internette gezecekseniz.

Ben de ufak tefek işlerim için atom işlemcili bir bilgisayar almak istiyordum internette gezinmek için ama benim almak istediklerimin işlemcileri daha iyi. Siz memnun musunuz bilgisayardan? Evet donanım olarak çok zayıf ama bir kullanıcıdan duymak istedim atom işlemcili sistemleri hem öven hem de yerden yere vuranlar var arada kaldım ben de :D.

Hocam bu bilgisayar neredeyse 7 yıllık falan. İçinde Windows 7 yüklü ve hızlı çalışıyor fakat internette gezinirken birazcık bunaltabiliyor :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı