Uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyince çözüldü bu sorun. Muhtemelen güncelleştirme kaynaklı bir sorun oluştu. Ama sorun başka. Seçtiğim klasörde oyun dosyaları yok. Gizli klasörler/dosyalar seçeneği açık. Görsel yükledim.Dün kolayca kurdum, gamepasslibrary klasöründe atomic heartın bütün dosyaları mevcut yama kurarken de 1 saniye olsun sorun yaşamadım.
Oyunu 3 kez silip yeniden yükledim yine de Content dosyası mevcut değil.Alın buyrun arkadaşlar. Ben fazlaca sinir oldum. Oyun Yeni Klasör'e kurulu. Oyun açılıyor ve oynanılıyor. Ama türkçe yamayı kuracağım Content dosyaları yok. Ayrıca nerede bu gamepasslibrary
Uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyince çözüldü bu sorun. Muhtemelen güncelleştirme kaynaklı bir sorun oluştu. Ama sorun başka. Seçtiğim klasörde oyun dosyaları yok. Gizli klasörler/dosyalar seçeneği açık. Görsel yükledim.
Oyun dosyalarına Gözat seçeneğine tıklıyorum ancak cevap vermiyor. İnsider programları da açık.Alın buyrun arkadaşlar. Ben fazlaca sinir oldum. Oyun Yeni Klasör'e kurulu. Oyun açılıyor ve oynanılıyor. Ama türkçe yamayı kuracağım Content dosyaları yok. Ayrıca nerede bu gamepasslibrary
Uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyince çözüldü bu sorun. Muhtemelen güncelleştirme kaynaklı bir sorun oluştu. Ama sorun başka. Seçtiğim klasörde oyun dosyaları yok. Gizli klasörler/dosyalar seçeneği açık. Görsel yükledim.
Oyunu 3 kez silip yeniden yükledim yine de Content dosyası mevcut değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.