Çözüldü Atomic Heart Game Pass Türkçe yama nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

uk2727

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu Game Pass'ten indirdim ancak yama yapmak istediğimde yapamıyorum. Gameolog'un yamasını kullanmak istiyorum. C:/xboxgames klasörü içinde hiçbir oyun dosyası yok. Yapan var mı yamayı?

Çözüm
Aynı sorun bende de mevcut sadece bu oyun için değil bütün oyunlar için aynı.

Düzeltme; sorun kendi kendine çözüldü netde bulunan game pass dosyalarına erişimle ilgili her videoyu izleyip uygulamıştım lakin çözülmemişti şuan farkettim ki oyunu başka bir klasöre kurmuş.
Alın buyrun arkadaşlar. Ben fazlaca sinir oldum. Oyun Yeni Klasör'e kurulu. Oyun açılıyor ve oynanılıyor. Ama türkçe yamayı kuracağım Content dosyaları yok. Ayrıca nerede bu gamepasslibrary

Dün kolayca kurdum, gamepasslibrary klasöründe atomic heartın bütün dosyaları mevcut yama kurarken de 1 saniye olsun sorun yaşamadım.
Uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyince çözüldü bu sorun. Muhtemelen güncelleştirme kaynaklı bir sorun oluştu. Ama sorun başka. Seçtiğim klasörde oyun dosyaları yok. Gizli klasörler/dosyalar seçeneği açık. Görsel yükledim.

Alın buyrun arkadaşlar. Ben fazlaca sinir oldum. Oyun Yeni Klasör'e kurulu. Oyun açılıyor ve oynanılıyor. Ama türkçe yamayı kuracağım Content dosyaları yok. Ayrıca nerede bu gamepasslibrary

Uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyince çözüldü bu sorun. Muhtemelen güncelleştirme kaynaklı bir sorun oluştu. Ama sorun başka. Seçtiğim klasörde oyun dosyaları yok. Gizli klasörler/dosyalar seçeneği açık. Görsel yükledim.
Oyunu 3 kez silip yeniden yükledim yine de Content dosyası mevcut değil.

Oyunu 3 kez silip yeniden yükledim yine de Content dosyası mevcut değil.
Oyun dosyalarına Gözat seçeneğine tıklıyorum ancak cevap vermiyor. İnsider programları da açık.

Neredesiniz arkadaşlar, cevabınızı bekliyorum :)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-02-22 173412.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-02-22 173412.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 142
  • Ekran görüntüsü 2023-02-22 173502.jpg
    Ekran görüntüsü 2023-02-22 173502.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleme:
Aynı sorun bende de mevcut sadece bu oyun için değil bütün oyunlar için aynı.

Düzeltme; sorun kendi kendine çözüldü netde bulunan game pass dosyalarına erişimle ilgili her videoyu izleyip uygulamıştım lakin çözülmemişti şuan farkettim ki oyunu başka bir klasöre kurmuş.

Son düzenleme:
Çözüm
Sorunun indirme kaynaklı olduğunu düşünüyorum Bende de oyun ilk başta inerken %47 civarı indirme bitmiş gibi gözüktü. Oyuna girdim oynadım da biraz. Oyun açılıyor ve sorunsuz çalışıyor gibiydi. Fakat oyun dosyalarına erişimim yoktu. Daha önce başıma gelen bir olay olduğu için direk olarak Xbox uygulamasını kapattım ve yeniden açtım. İndirme kaldığı yerden devam etti. Bitince oyun dosyalarına erişimim açıldı. Aynı sorunu daha önce The Outer Worlds oyununda yaşamıştım. İndirme bitmeden oyun oynanabilir şekilde yüklü kısmına gidiyor. Sanırım EA uygulamasında olduğu gibi oyunun belirli bir kısmı indiğinde oynanabilir olması, kalan kısmının oyunu oynarken indirilmesi gibi bir sistem yapılmaya çalışılıyor. Ama bende ve görünen o ki bir çok kişide sistem doğru çalışmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı