Atomic Heart Kırıldı!

Eki Görüntüle 1676189

Bölgeyi yeni zelanda yaptım ve oyun açılıyor.
Bölgeyi değistirdikten sonra hesabınızda sorun olursa Türkiye müşteri hizmetleri destek vermiyor diye biliyorum haberiniz olsun. Bir arkadaş Tlou2 oyununu erken oynamak için Sony hesabının bölgesini Avusturalya yapmıştı ve hesapta sıkıntı olmuştu Sony Türkiye ilgilenmediklerini söylemişti. Oyuna gireyim derken hesaptan olacakdı arkadaş.

Bölgeyi değistirdikten sonra hesabınızda sorun olursa Türkiye müşteri hizmetleri destek vermiyor diye biliyorum haberiniz olsun. Bir arkadaş Tlou2 oyununu erken oynamak için Sony hesabının bölgesini Avusturalya yapmıştı ve hesapta sıkıntı olmuştu Sony Türkiye ilgilenmediklerini söylemişti. Oyuna gireyim derken hesaptan olacakdı arkadaş.
Bölgeyi windows ayarlarından değiştim. Ondan bir sorun olmaz diye biliyorum.

Hangi ekran kartı ile hangi ayarlarda kaç fps alıyorsunuz hocam ?
Vega 7 apu bir sistemde oynuyorum. 900p de Lowda ortalama 50 60, 1080p de ise ortalama 30 40fps alıyorum. Fsr açık değil. Hatta oyunda fsr seçeneğini bulamadım. DLSS ayarları var ama onuda performans ya da kalite yapsam ne görüntü de fark oluyor ne de fps te. Optimizasyon olarak oyun güzel. Bildiğim kadarıyla oyunda denuvo var ama hogwarts legacy gibi sıkıntılı çalışmıyor.

100FPS+ alıyordum fakat şöyle bir sıkıntım var, oyuna 66.9GB güncelleme geldi. Size de geldi mi?
Oyunu kapatmadım ama xbox uygulamasında şu anda güncelleştirme var yazıyor. Muhtemelen size gelen güncelleme.

Güncelleştirmeyi yapayım dedim oyun silindi. Diskten tamamen kalktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı