İnceleme Atomic Heart

Hocam jumpscare çok var mı? İnternette pek baktım birkaç jumpscare için çok gereksiz diyorlar insanlar sizin görüşünüz nedir?

Ben hatırlamıyorum bile hocam. Oyun korkunç değil.

Merak ettiğim bir oyundu. Daha oynayamadım fakat gördüğüm kadarıyla büyük bir oyundan çok çerezlik bir oyun gibi olmuş bu. Bu arada inceeleme güzel olmuş, elinize sağlık.

Öyle hocam. Bu sene böyle neredeyse tamamı aksiyon odaklı olan oyun çıkmayacak gibi. Benim için yılın en iyi aksiyon oyunu oyunu hangi oyuna vereceğim belli oldu gibi. Onun dışında zaten oyun AAA ile AA arasında bir bütçeye sahip olduğundan büyük bir oyun beklentisine girmek saçma. Bir de oyuna 4 tane DLC gelecek ilerleyen zamanlarda. Umarım bu DLC'ler ile oyunun kusurlarını kapatıp aklımızda çok iyi bir şekilde yer edinen bir oyuna çevirirler bu oyunu.

Güncelleme: WO Long'a biraz daha devam ettikten sonra WO Long'un aksiyon sistemi çok hoşuma gitti. Sonradan nasıl olur bilmem ama her ne kadar farklı türde oyunlar olsa bile WO Long'un temeli daha çok hoşuma gitti. Belki benim için yılın en iyi aksiyon oyunu WO Long olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…