Ets 2'de truckersmp var hocam ben oynamadım ancak yollar güzel diye biliyorum.Tır simülasyonuna başlayacağım. ETS 2'nin yollari bir süre sonra sıkıyor, hep ayni diyenler var. Engebeli dağlık yollar hangisinde daha fazla ya da çukur arazi yolları gibi modlar yapılabiliyor mu? Teşekkür ederim.
O dediğiniz ne oluyor hocamEts 2'de truckersmp var hocam ben oynamadım ancak yollar güzel diye biliyorum.
ETS 2 tabii ki.
Sunucu hocam. bir dünya insan birlikte sürüyorsunuz ve kurallar bizden iyiO dediğiniz ne oluyor hocam
ETS 2 tabii ki.
Sunucuda görev yapilabiliyormu ki hocam normal kariyere devam edebiliyormusunSunucu hocam. bir dünya insan birlikte sürüyorsunuz ve kurallar bizden iyi
Online düşünmüyorum hocam baktım da atsninde yollari hep düz ben bu oyunlarda snowrunner spin tires tarzı dağlık çukurlu yollar var zannediyordum ancak hep düzOnline oynayacaksanız ETS 2 daha mantıklı bir seçim olacaktır.
Onun dışında ATS daha iyidir.
ATS'nin online seçeneğinde oyuncu sayısının aşırı az olduğunu belirteyim.Online düşünmüyorum
Hocam engebeli yollar var mı Atsde fizik kalitenin yüksej olduğuATS'de net şekilde yollar daha güzel.
ATS'nin online seçeneğinde oyuncu sayısının aşırı az olduğunu belirteyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.