ATS mi yoksa ETS 2 mi alınmalı?

ATS ve ETS2 oynamış birisi olarak diyebilirim ki ATS acayip derecede sıkıcı. Simülasyoncu şeklinde takılsan bile sıkıcı.
ETS2 haritası ATS haritasına göre daha iyi (DLC'siz) zaten. TruckersMP'de oyuncu kitlesi bakımından ETS2 önde. Ayrıca ETS2'de ki tırlara kodlama yöntemiyle güzel eklemeler de yapabiliyorsun. ATS'de onu pek yapamıyorsun diye biliyorum.
Tam tersi ets2nin haritalarinin tek düze sikici oldugunu söylemişler genel kitle

Her ikisini de oynayan biri olarak söylemeliyim ki ATS benim daha çok hoşuma gitti açıkçası. ETS 2'de daha çok saatim var ama ATS tırlar olsun ortam olsun çok daha kaliteli hissettirdi nedense. Hem daha yeni olması hem de ABD tırlarının doğası gereği daha iyi olduğunu düşünüyorum. ETS 2 de tırlar arasındaki fark o kadar fazla hissettirmiyor. Amerikada doğası gereği yollar daha geniş ve uçsuz bucaksız seyahate imkan kılıyor. Ets 2 de ise daha çok dur kalk yaptığımı hissediyorum. Yani avrupa yollarında özellikle ETS 2 nin ispanyol dlc'si Baltık Dlc'si çok hoçuma gitti trakya ve balkanlar türkiye havası taşımasından çok iyi. Ancak batı traktada adım başı gişe var bu çok saçma bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı