Sürprizbozan Attack on Titan Eren iyi biri mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DodoZi

Decapat
Daha fazla  
Eren insanları öldürmeye başlıyor ve düşman oluyor. Sonradan iyi oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Attack on titan'daki hiç bir karakter tamamen iyi veya tamamen kötü diyemeyiz.
Hepsinin kendince sebepleri vardır, Eren'in bir sebebi olabilir ama bu yaptığının iyi olduğu anlamına gelmiyor ama kötü olduğu anlamına da gelmiyor.
Eldia halkının açısından bakarsanız iyi biridir, öbür halklarının açısından bakarsak ise kötü biridir, bu yüzden iyi ve kötü demek yerine "gri" demek bana daha mantıklı geliyor.

Hangi bölümde oluyor acaba ?

Attack on titan'daki hiç bir karakter tamamen iyi veya tamamen kötü diyemeyiz.
Hepsinin kendince sebepleri vardır, Eren'in bir sebebi olabilir ama bu yaptığının iyi olduğu anlamına gelmiyor ama kötü olduğu anlamına da gelmiyor.
Eldia halkının açısından bakarsanız iyi biridir, öbür halklarının açısından bakarsak ise kötü biridir, bu yüzden iyi ve kötü demek yerine "gri" demek bana daha mantıklı geliyor.

İlk başlarda devlerden nefret ederken insanları öldürme başlıyor bence bu hiç yaşanmamalıydı. Açıkçası güzelim animeyi harcamışlar gibi geldi. Özellikle sonlarında. Erenin ölmesi zaten ayrı bir saçmalık.

Başta devleri özgürlüğünün engeli, düşmanı olarak görüyor fakat sonrasında asıl düşmanının Marley'li insanlar olduğunu anlayıp onlarla savaşıyor.

Bir insan dev güçleri aldıktan sonra maksimum 13 yıl yaşıyor. Bu yüzden ömrü dolmadan önce sevdiği insanlara daha iyi bir dünya bırakabilmek için düşmanlarını öldürmek istiyor.

Gitgide kötüleşmiş gözümde ve bu spoiler değil kimisi haklı kimisi haksız diyor ben haksız diyen taraftayım.

AOT evreninde iyi veya kötü yok bence. Her karakter kendisine göre iyiydi. Eren'in yaptıkları arkadaşları içindi. Arkadaşları için herkesi katletmeyi seçti. Diğerleri de Eren'i kötü olarak görüp insanlığın iyiliği için saldırdı. Çok karışık bir evren. İyi veya kötü olabileceği hakkında yüzlerce teori üretilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı