Sürprizbozan Attack on titan finali hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
aftercreditsi izlememiştim hocam teşekkürler. Ymir hikayesini zaten biliyorum, ve ymirin düştüğü ağacada çok benziyor. Fakat bence burası Eren'in mezarı. Ve bence ymir olayların başı değil, sadece bir döngüden ibaret.
Eren'in mezarı zaten. Fakat ağacın Ymir'in içine girdiği ağacı bu kadar andırması tesadüf değil. Seri, final bölümünde açık açık insanlık varoldukça savaşların da varolacağını söylüyor, bence en son bu ağacı göstermesi de bununla ilgili bir alt mesaj. Bu döngünün kırılmayacağından bahsediyor. En azından Eren'in arkadaşları kalan hayatlarını güzel geçirdiler, insanlık yine aynı sorunlarla boğuşurken onlar hayatta olmayacak.

Ben erenin neden mikasaya senden nefret ediyorum dediğini hala anlayamadım
Kendini nefret ettirmeye çalıştı. Bence final bölümünden önce de bu barizdi, durup dururken Armin'i dövüp Mikasa'ya "sen kölesin" demesi çok anlamsız olurdu.

Ben sevdim, mangada da sevmiştim o yüzden animesini de sevdim. Son sahnede No Fuyu çalması çok güzeldi..

Ama hâlâ aceleye gelmiş bir final olduğunu hissettiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı