Attack On Titan, tarihin en iyisidir

Anlık sahnelerden çıkan görüntülerle bir yere varamayız dostum. Arkadaki renklendirmeden bile sadece şu sahne için ne kadar masraf ve uğraş verdiklerini anlarsın.
1731701392525.png

1731701550801.png

1731701461268.png

1731701516594.png

@İmperceptible
Nereden baksan Mappa daha iyi hocam ya.

Ona bir şey diyemem hocam.
Olabilir yine de ilk 3 sezon çok daha iyi özellikle sezon 3 part 2

Say en iyi 5 animeni hocam, merak ettim.

Evet belki tarihin en iyisi değildir ama yine de bu kadar gömülmeyi hak eden bir yapım değil.
nhk ni youkoso kaze no tani nausicaa jojo part 5 onizuka 5.sıraya şimdi izlesem koymam ama 10 yıldır falan izlememin hatrına one piece koyarım daha cok manga okuyom

Say en iyi 5 animeni hocam, merak ettim.

Evet belki tarihin en iyisi değildir ama yine de bu kadar gömülmeyi hak eden bir yapım değil.
sadece shounen olarak aklıma sadece 5 dakika düşününce (hxh op 5jojo chainsawman fmab saiki spyxfamily frieren onizuka trigun) 14 anime geldi muhtemelen en iyi 50 60 anime icinde degildir aot

Son düzenleme:
nhk ni youkoso kaze no tani nausicaa jojo part 5 onizuka 5.sıraya şimdi izlesem koymam ama 10 yıldır falan izlememin hatrına one piece koyarım daha cok manga okuyom

sadece shounen olarak aklıma sadece 5 dakika düşününce (hxh op 5jojo chainsawman fmab saiki spyxfamily frieren onizuka trigun) 14 anime geldi muhtemelen en iyi 50 60 anime icinde degildir aot
Saygı duyayım diyorum ama Chainsaw man e bile aottan daha iyi diyorsanız ucuz bir haterdan başka bir şey değilsinizdir, saçma sapan düşüncelerinize daha fazla maruz kalmak istemiyorum. O yüzden alıntılamamanızı rica ediyorum sizden.(Chaimsaw Mande güncelim)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı