Elektronik Attack Shark K75 klavye 1.332 TL

Evet o sanırım kalitesi konusunda hiçbir fikrim yok daha önce kullanmadım. Fiyatı makul göründüğü için paylaşmak istedim.asdasd
Daha önce elime bir ton ajazz as mavi switch geçmişti. Normalde Ak992'de kullanılanlardan olduğunu bildiğimden güvenmiştim ama klavyeye taktığımda sesini o kadar beğenemedim çıkarmak istedim. Switchler resmen çıkmadı ki Huano stock switchleri bile kolaylıkla çıkarabiiyordum. 2 switch resmen inflak etti bir de yerlerine sıkışmışlar. Ayrıca 3 tanesiydi sanırsam çift tıklıyordu. Aldığım gibi elimden çıkardım kesinlikle önermiyorum.

Bu klavye uzun zamandır stoğu olmayani 5 tane stoğu gelip 1800 liraya çıkan bir klavye. Ben de 1500'e alırken sayfayı yenileyip 1300'e düştüğünü görünce önce aldım, sonra da forumda konu açayım dedim. Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot - Fiyatı, Yorumları

Fiyatına göre alınır, bende yakın zamanda 1200'e aldım. Geçen de 1100'e düşmüştü. Fiyat çok oynuyor. G75 Pro'ya geçince yüzüne bakmadım ama olsun 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı