Bu klavye uzun zamandır stoğu olmayani 5 tane stoğu gelip 1800 liraya çıkan bir klavye. Ben de 1500'e alırken sayfayı yenileyip 1300'e düştüğünü görünce önce aldım, sonra da forumda konu açayım dedim. Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot - Fiyatı, Yorumları
Kablolu versiyondan bahsediyorsanız o klavye Ajazz AS switch kullanıyor ve çöpten bir farkı yok.Temu'da Ajazz Ak820 klavye 1.168 TL vergisiz.
İndirim köşesinde konu açabilen biri açsın
Almak isteyenler değerlendirsin.
Evet o sanırım kalitesi konusunda hiçbir fikrim yok daha önce kullanmadım. Fiyatı makul göründüğü için paylaşmak istedim.Kablolu versiyondan bahsediyorsanız o klavye Ajazz AS switch kullanıyor ve çöpten bir farkı yok.
Daha önce elime bir ton ajazz as mavi switch geçmişti. Normalde Ak992'de kullanılanlardan olduğunu bildiğimden güvenmiştim ama klavyeye taktığımda sesini o kadar beğenemedim çıkarmak istedim. Switchler resmen çıkmadı ki Huano stock switchleri bile kolaylıkla çıkarabiiyordum. 2 switch resmen inflak etti bir de yerlerine sıkışmışlar. Ayrıca 3 tanesiydi sanırsam çift tıklıyordu. Aldığım gibi elimden çıkardım kesinlikle önermiyorum.Evet o sanırım kalitesi konusunda hiçbir fikrim yok daha önce kullanmadım. Fiyatı makul göründüğü için paylaşmak istedim.asdasd
Kullanıyorum sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Bu hiç belli olmaz. Zaten mesela ben de alırken switch kalitesini pek önemsememiştim klavye hot-swap sonuçta.Şu anki klavyemde bazen o tuşu çalışmıyor ve çift basma sorunları oluyor bunda da olmaz değil mi?
Şu anki klavyemde bazen o tuşu çalışmıyor ve çift basma sorunları oluyor bunda da olmaz değil mi?
Bu klavye uzun zamandır stoğu olmayani 5 tane stoğu gelip 1800 liraya çıkan bir klavye. Ben de 1500'e alırken sayfayı yenileyip 1300'e düştüğünü görünce önce aldım, sonra da forumda konu açayım dedim. Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot - Fiyatı, Yorumları
Kablolu versiyondan bahsediyorsanız o klavye Ajazz AS switch kullanıyor ve çöpten bir farkı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.