pastafaryanizm
Hectopat
Daha fazla
En iyisini yapmışsın, eline sağlık.arkadaşlar tartışma sonlansın hepinize fikirleri için teşekkür ediyorum birbirinizi üzmeye gerek yok herkesin fikir ayrıcalığı var sonuçta kimi beğenir kimi beğenmez bende işimi şansa bırakmamak adına iptal ettim siparişi hepinize teşekkür ediyorum iyi forumlar
Arkadaşlar tartışma sonlansın hepinize fikirleri için teşekkür ediyorum birbirinizi üzmeye gerek yok herkesin fikir ayrıcalığı var sonuçta kimi beğenir kimi beğenmez bende işimi şansa bırakmamak adına iptal ettim siparişi hepinize teşekkür ediyorum iyi Sosyaller
300 IPS bir fareyi tartışmak bile saçma. Direkt çöp.
@SORUNU ÇÖZÜLEN ADAM Hocam Parolapara kampanyası kullanma şansın varsa en iyisi R1 SE+ olur.
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
1400 TL ödedikten sonra kampanya sana 400 TL geri verecek, 1000 TL civarına almış oluyorsun. İmkanın varsa en düzgünü bu olur, bir de kampanya 1-2 güne bitebilir. Kullanacaksan elini çabuk tut derim.
Stok bitmişti diye hatırlıyorum hocam.Bütçeni arttırırsan kampanyalarla rapoo var oda 1300'e geliyor kaçırılmaz. @SORUNU ÇÖZÜLEN ADAM
kablosuz mu hocam bu alınır mı bu@SORUNU ÇÖZÜLEN ADAM Hocam parolapara kampanyası kullanma şansın varsa en iyisi r1 se+ olur.
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
1400 TL ödedikten sonra kampanya sana 400 TL geri verecek, 1000 Tl civarına almış oluyorsun. İmkanın varsa en düzgünü bu olur, bir de kampanya 1-2 güne bitebilir. Kullanacaksan elini çabuk tut derim.
o hangisi hocam link var mı kablsoz muBütçeni arttırırsan kampanyalarla rapoo var oda 1300'e geliyor kaçırılmaz. @SORUNU ÇÖZÜLEN ADAM
Evet hocam kablosuz, bütçene en uygunu bu olur. Rapoo da iyi ama stok bitmiş, R1 se+ işini görür.kablosuz mu hocam bu alınır mı bu
Kablosuz mu hocam bu alınır mı bu?
O hangisi hocam link var mı kablsoz mu?
dediğin kampanyayı nasıl kullanacagım hocam@SORUNU ÇÖZÜLEN ADAM Hocam parolapara kampanyası kullanma şansın varsa en iyisi r1 se+ olur.
VXE R1 Wireless Mouse
1400 TL ödedikten sonra kampanya sana 400 TL geri verecek, 1000 Tl civarına almış oluyorsun. İmkanın varsa en düzgünü bu olur, bir de kampanya 1-2 güne bitebilir. Kullanacaksan elini çabuk tut derim.
en baba 1500 olur o bile çok ama varsa bi bakabilirim o fiyata durumum çok iyi değilStokları bitmiş VXE R1 SE kablosuz hocam, ama bütçeniz Max ne olur yine de? Kampanyalarla birlikte güzel mouseler önerilebilir.
Dediğin kampanyayı nasıl kullanacagım hocam