Attack Shark X11 alınır mı?

arkadaşlar tartışma sonlansın hepinize fikirleri için teşekkür ediyorum birbirinizi üzmeye gerek yok herkesin fikir ayrıcalığı var sonuçta kimi beğenir kimi beğenmez bende işimi şansa bırakmamak adına iptal ettim siparişi hepinize teşekkür ediyorum iyi forumlar 🙂
En iyisini yapmışsın, eline sağlık.

Arkadaşlar tartışma sonlansın hepinize fikirleri için teşekkür ediyorum birbirinizi üzmeye gerek yok herkesin fikir ayrıcalığı var sonuçta kimi beğenir kimi beğenmez bende işimi şansa bırakmamak adına iptal ettim siparişi hepinize teşekkür ediyorum iyi Sosyaller 🙂

Bütçen artmayacaksa SS Prime artacaksa kampanyalarla daha iyi mouseler var.
İyi akşamlar.

300 IPS bir fareyi tartışmak bile saçma. Direkt çöp.

MAD68'i ölesiye savunan arkadaşla aynı olduğunu düşünmeye başlayacaktım az kaldı.

Rapor sonucu boş yorumlar silinmiş :( iyi Sosyaller herkese.

Son düzenleme:
@SORUNU ÇÖZÜLEN ADAM Hocam parolapara kampanyası kullanma şansın varsa en iyisi r1 se+ olur.

1400 TL ödedikten sonra kampanya sana 400 TL geri verecek, 1000 Tl civarına almış oluyorsun. İmkanın varsa en düzgünü bu olur, bir de kampanya 1-2 güne bitebilir. Kullanacaksan elini çabuk tut derim.

@SORUNU ÇÖZÜLEN ADAM Hocam Parolapara kampanyası kullanma şansın varsa en iyisi R1 SE+ olur.

1400 TL ödedikten sonra kampanya sana 400 TL geri verecek, 1000 TL civarına almış oluyorsun. İmkanın varsa en düzgünü bu olur, bir de kampanya 1-2 güne bitebilir. Kullanacaksan elini çabuk tut derim.

Bütçeni arttırırsan kampanyalarla rapoo var oda 1300'e geliyor kaçırılmaz. @SORUNU ÇÖZÜLEN ADAM

@SORUNU ÇÖZÜLEN ADAM Hocam parolapara kampanyası kullanma şansın varsa en iyisi r1 se+ olur.

1400 TL ödedikten sonra kampanya sana 400 TL geri verecek, 1000 Tl civarına almış oluyorsun. İmkanın varsa en düzgünü bu olur, bir de kampanya 1-2 güne bitebilir. Kullanacaksan elini çabuk tut derim.
kablosuz mu hocam bu alınır mı bu

Bütçeni arttırırsan kampanyalarla rapoo var oda 1300'e geliyor kaçırılmaz. @SORUNU ÇÖZÜLEN ADAM
o hangisi hocam link var mı kablsoz mu

dediğin kampanyayı nasıl kullanacagım hocam

Stokları bitmiş VXE R1 SE kablosuz hocam, ama bütçeniz Max ne olur yine de? Kampanyalarla birlikte güzel mouseler önerilebilir.
en baba 1500 olur o bile çok ama varsa bi bakabilirim o fiyata durumum çok iyi değil

Dediğin kampanyayı nasıl kullanacagım hocam

Banka hesabı açıyormuş mantığı, Papara açarmış gibi bu hesabı da aynen açıyorsun, sanal karta havale ile atarsın, ilk alışverişe 400 TL Max indirim veriyor. Daha doğrusu 400 TL'yi geri hesabına yüklüyor yine istediğin gibi kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı