ATX kasaya GTX 1050Ti takılabilir mi?

peki neden upgrade edilecek bir tarafı yok? Bütün parçaları yenileyeceğim yeni bilgisayar almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü bütçem kısıtlı bütçeme göre sıfır pc toplasam beni fazla idare etmez.E ikinciel bir sistem alsam oda çok kullanılmıştır benim düşüncem zaten bilgisayarın ilk sahibiyim çok eskiden toplamıştım 4-5 yıl önce falan gideyim upgrade edeyim

Hocam işlemci yine eski ama fiyat uygun:
Teknobiyotik
Hocam upgrade edeceğiniz ne var mesela? İşlemci mi eğer işlemci değişirse anakart ve ram de zorunlu değişecek. Upgrade edilmiş sisteminizde 1gb milattan kalma ekran kartı kullanmayacağınızı varsayıyorum. HDD güncel işletim sistemlerine yetmeyecek. Geriye ne kalıyor? Kasa ve PSU. PSU sisteminizi beslemeyecek. Kasa da sirkülasyon yetersiz kalacak.
Hocam işlemci yine eski ama fiyat uygun:
Teknobiyotik
Sistemde korkunç bir facia var su630 aldığınız gibi çöpe atabilirsiniz yerine sağlam bir SSD takviyesi ile uzun yıllar iş görür.

ben zaten bunların hepsini değiştireceğim işlemcinin pinine göre anakart vb. parçaları

Hocam hepsini upgrade edince upgrade olmuyor. Sıfırdan sistem toplanmış oluyor.
işte bu cevabı bekliyordum
Peki dostlar bu sistemi satsam sizce nekadar eder monitör hariç
özellikleri:
4gb hyperx soğutuculu ddr2 ram
asus p5kpl-amse eski lga 775 pin destekleyen anakart
Nvidia geforce gt 240 1gb ekran kartı
İntel pentium dual core e5400 işlemci
300w atx tr power
exper atx kasa
232gb harddisk

300 falan eder

nasıl 300 eder ben bu bilgisayarı 250 tl'ye topladım ardından 2yıl sonra falan upgradeyi yaptım 300 tl 150 tl ekran kartı 150 tl 4gb ram e para verdim etti 550 tl bu fiyat benim satabileceğim en düşük fiyat
çünkü bakarsanız 2gb ramli pcler bile 300 tlye falan satılıyor

Bence elimizdeki sistem 500-600 TL civarı eder ama satamayabilirsiniz piyasa çok durgun.
Bu sistemde işlemciyi R3 2300X ile değiştirip alın. Bence bu fiyattaki en iyi sistem artan parayla RAM SSD ve kasayı yükseltebilirsiniz.

Bu arada biri bana SU630 neden çöpe atılacak bir SSD anlatabilir mi ? SU650 kullanıyorum çoğu SSD den hızlı.

Bence paran varsa tercihim v4 almandır. Yükseltme yapamazsın çünkü arkadaşların dediği gibi tüm parçaların yetersiz.1050ti veya 1650 gibi kartlar yerine arkadaşların dediği gibi rx 570 alman daha doğru olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…