- Makaleler
- 42
Aslında çok beğendiğim bir modeldi ancak yine CPU ve PSU arasındaki boşluk düşündürdü. Thermaltake V1 ile vs atsa kim alır acaba?Bu isteklerini karşılayan en tatlı kasa H100'dür
COOLER MASTER Mastercase H100 Mini-ITX, 200mm RGB fanlı Mesh Panel Kasa - inventus
COOLER MASTER Mastercase H100 Mini-ITX, 200mm RGB fanlı Mesh Panel Kasainventus.com.tr
ATX PSU desteği var.
Gerçi Wraith Max'ın yükseklik bilgisini unutmuştum. H100 modelinin CPU yüksekliği Wraith Max'a uygun değil sanırım, çünkü Wraith Max'a 85mm demişler fan dahil yükseklik olarak.@deMarc sizin yorumunuzu da bekliyorum.
Aslında çok beğendiğim bir modeldi ancak yine CPU ve PSU arasındaki boşluk düşündürdü. Thermaltake V1 ile vs atsa kim alır acaba?
Torrent Nano aslında hem yeni hem de çok şık bir kasa ama TR'de kara borsaya düşmüş. 2. elde de göremedim. Eğer yurt dışından falan getirtme imkanın varsa açık ara en iyi modellerden birisi.@BerkayZ87 evet ama sanırım Wraith Max değil bendeki, FX 8370 ile gelen Max çakması Wraith soğutucu.
Thermaltake o konuda bonkör ama daha büyük boyutta.
P200A neden olur demiyorum çünkü neredeyse mATX kasa boyunda o arkadaş.
Ben girerdim ama senin girmemen daha doğru olur, ben anormal derecede H100 seviyorum çünkü@BerkayZ87 o kadar riske girmeye değer mi bilemedim. Çünkü hava alamayabilir.
2. el olur dersen V650 SFX Gold güzeldir.@BerkayZ87 uygun fiyatlı SFX PSU bulursam eğer Shift 2 Air alacağım da işte. O da yok.