Audi A4 alınır mı?

Ryanzed84

Decapat
Yer
izmir/bornova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
𝒮𝐼𝒮𝒯𝐸𝑀 𝑜̈𝓏𝑒𝓁𝓁𝒾𝓀𝓁𝑒𝓇𝒾𝓂
işlemci : Intel Core i5 12600KF 3.5GHz
anakart : ASUS TUF GAMING B760M-PLUS
RAM' ler : GSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 5600MHz CL30
ekran katı : MSI GeForce RTX 2060
kasa : MSI MAG FORGE 100M
sıvı soğutucu : NZXT KRAKEN X53 240mm
powersupply : CORSAIR CX550F RGB 550W 80+ Bronze
SSD 1 : SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus
SSD 2 : SAMSUNG 1TB 980 PRO PCIe 4.0
Meslek
teknisyen
Arkadaşlar merhaba. Uzun yıllar elantra, Egea, colt gibi arabalar kullandım ve artık daha üst segment bir arabaya geçiş yapmak istiyorum. Şu anda elimde 2 milyon TL kadaar birikmişim var ve sanırsam 2.5 milyona kadar zorlayarak da olsa çıkabilirim. Küçüklüten beri Audi markasına aşık bir insanım bu yüzden Audi kalitesini deneyimlemek istiyorum bütçeme en uygun olan model de A4 gibi gözüküyor. Fakat şu anda piyasada orada burada çok fazla kronik, sıkıntı, motor vb şeklinde değişik modeller hakkında duyumlar dolaşıyor. Sizlerin bu konuda bir deneyimi veya bir önerisi varsa almak isterim, sizce bu modeller alınır mı? Alıpta pişman olan var mı?

Arkadaşlar merhaba. Uzun yıllar elantra, Egea, colt gibi arabalar kullandım ve artık daha üst segment bir arabaya geçiş yapmak istiyorum. Şu anda elimde 2 milyon TL kadaar birikmişim var ve sanırsam 2.5 milyona kadar zorlayarak da olsa çıkabilirim. Küçüklüten beri Audi markasına aşık bir insanım bu yüzden Audi kalitesini deneyimlemek istiyorum bütçeme en uygun olan model de A4 gibi gözüküyor. Fakat şu anda piyasada orada burada çok fazla kronik, sıkıntı, motor vb şeklinde değişik modeller hakkında duyumlar dolaşıyor. Sizlerin bu konuda bir deneyimi veya bir önerisi varsa almak isterim, sizce bu modeller alınır mı? Alıpta pişman olan var mı?

Mercedes C180
BMW 3 Serisinede bakabilirsiniz. Çünkü A4 bakımlı olmadığı sürece pas sorunları var

Hangi motor seçeneği ve hangi yıllara bakıyorsunuz? Bence bir Audi A4 4x4 değilse süslü bir passattır.

Hocam konuştğum ilanların hepsinde 40TDI Quattro modeline bakmıştım.

2.0 TDI uzun yıllardır piyasada olan bir motor. Tüm sorunları biliniyor ve çözülmeyecek derdi yok. Sizin başınızı yakacak tek şey DSG. DQ500'ün yağ eksiltme gibi bir huyu var. Eğer şanzımanın bakımları doğru yerde ve zamanında yapıldıysa dert değil. Almadan önce DSG onarımı yapan bir yere göstermeniz yeterli.

Şimdiden keyifli kullanımlar dilerim.

2.0 TDI uzun yıllardır piyasada olan bir motor. Tüm sorunları biliniyor ve çözülmeyecek derdi yok. Sizin başınızı yakacak tek şey DSG. DQ500'ün yağ eksiltme gibi bir huyu var. Eğer şanzımanın bakımları doğru yerde ve zamanında yapıldıysa dert değil. Almadan önce DSG onarımı yapan bir yere göstermeniz yeterli.

Şimdiden keyifli kullanımlar dilerim.

Teşekkür ediyorum mutlaka bir inceleme yazısı paylaşacağım aldıktan sonra

Merhaba. Ben şu an 1.5 TSI Passat kullanıyorum. Çokça inceleme videosuda izledim. Şu an araba değişecek olsam A4 45 TFSI olur. Ancak siz daha çok uzun yol yapıyorsanız 40 TDI daha mantıklı. Ama benim gibi günlük 10-15 km yol yapıyorsanız 45 TFSI daha tatlı bir makine. 40 TDI'lerde quatro ve normal önden çekiş modelleri var. Her türlü quatro almak daha mantıklı.

Kesinlikle alinir, G20 ve C200 arasindan en iyi surus zevkine sahip aractir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı